какво е Имунофан

Какво е Имунофан?

Какво е Имунофан? Имунофан е мощен защитник на имунната система. Ежедневно сме подложени на стрес и вредно влияние на околната среда. В следствие на това, имунната ни система губи съпротивителните си сили, ставаме податливи на вируси, настинки и всякакви болести.

Имунофан действа в много направления и освен подсилване на имунната система, той дава отлични резултати при лечение на различни патологии. Успешно прилаган при ракови заболявания.  Продуктът е синтезиран  на базата на естествения пептиден хормон на тимусната жлеза –  тимопоетин.

Модулира имунната система, оказва благоприятно влияние върху широк спектър от болести – хронични заболявания, алергии,  хепатит B и C, урологични и гинекологични болести, инфекции,химио и лъче терапии.

При продължително лечение на болести, организмът започва да отхвърля лекарствените препарати и лечението губи своята ефективност. Едно от основните предимства на Имунофан е че се бори с множествената лекарствена устойчивост.

Приемът на му възвръща чувствителността на клетките към лечебния ефект на химиотерапията и подсилва въздействието на лечението.

Какво е Имунофан и за кого е подходящ:

  • За деца и възрастни – оказва мощна защита при вируси и грипни състояния
  • За пациенти подложени на продължително лечение
  • При раково болни, подложени на химио и лъче лечение
  • При хора изложени на вредни влияния в работна среда
  • При хора страдащи от артрит
  • При различни инфекции
  • При гнойно-септични следоперативни усложнения
  • При хепатит

Основни ползи:

  • Коригира и укрепва имунната система при срив или при появата на злокачествени образувания
  • Възстановява баланса на окислително-възстановителните процеси в човешкия организъм
  • Засилва ефекта при лечение на онкологични заболявания с други препарати, като премахва възможността за множествената лекарствена устойчивост
  • Деактивира свободните радикали и потиска негативните лекарствени влияния на клетъчно ниво

Предлага се в три форми – инжекционна, спрей и ректални свещички.

При онкологично болните Имунофан се препоръчва в обща схема на комбинирано лечение, включващо химиотерапия, лъчетерапия, операция. Прилага се непосредствено преди прилагането им с последвало продължение през целия лечебен период. При онкологично болни в III и IV стадий на заболяването, с наличие на метастази, се прилага като допълнителен препарат, подсилващ имунната система.

При деца със злокачествени заболявания на лимфната и кръвоносната система е необходимо да се прилага през целия курс на химиотерапия и лъчетерапия, за да се предотврати развитието на токсикоза при децата. Една от силните страни на „Имунофан“ е, че помага на онкоболните да преминат през най-тежките терапии с възможно най-добра защитеност на организма, като увеличава физическата сила на тялото и му помага в борбата с раковите клетки. Освен това препаратът е създаден, за да подкрепя клетъчните процеси в организма. Това дава реален шанс за удължаване живота на болния.

Поръчай тук!

Вашият коментар