тренболон

Тренболон (Ацетат, Хексахидробензилкарбонат, Енантат)

Тренболон Ацетат представлява изключително мощен Анаболен Стероид, считан от мнозина за най-силния препарат в този клас. Тренболон притежава многостранно действие и уникални свойства, когато стане дума за приложението му в спорта.

Тренболон Ацетат

Официално Тренболон Ацетат е класифициран, като ветеринарен Анаболен Стероид, като за пръв път е разработен през 1960 г. и е бил разпространяван под търговските имена Finajet и Finaject. Това обаче не бил единствения препарат съдържащ Тренболон. Същият хормон се появява на пазара под търговското име Параболан и е бил пройзвеждан от френската фармацефтична компания Negma. Разликата е била, че при Параболан хормонът Тренболон е бил прикачен към по-голям и бавен естер – хексахидробензилкарбонат.

За съжаление, въпреки големият успех който има Параболан в терапевтичната практика, през 1997 г. Negma спира неговото пройзводство.

След Тестостерона, Тренболон е най-търсеният Анаболен Стероид, чиито ефект е толкова силен, че дори надминава ефекта, който можете да получите комбинирайки няколко други препарата.

Функции на Тренболон Ацетат

Тренболон Ацетат спада в групата на 19-нортестостероновите препарати, заедно с Дека Дураболин. Всъщност, хормонът Тренболон е структурно променена версия на Нандролона, като тази промяна го прави 5 пъти по-силно анаболен и андрогенен от Тестостерона.

Към хормона Тренболон е прикачен къс естер – ацетат, който контролира освобождаването му в тялото. Бързият естер, дава на Тренболон активен полу-живот от около два дни. Това прави Тренболон Ацетат бързо действащ препарат.

Ползите от Тренболон Ацетат са като при всички Анаболни Стероиди, но са значително по-силно изразени.

Драматично увеличване на протеиновия синтез, нивата на Инсулиново-подобния фактор на растежа-1 (ИГФ-1) и броя на червените кръвни телца, както и значително инхибиране на глюкокортикоидните хормони са ефекти, които се наблюдават при приема на Тренболон.

Тренболон също така има и свойството да позволява на организма да усвоява хранителните вещества в пъти по-ефективно. Както знаем, храната е най-анаболния компонент и като такъв има най-голямо значение за изграждането на мускулна тъкан. С Тренболон, всяка хранителна единица се превръща в още по-ценна.

тренболон за атлети

Ефекти от употребата на Тренболон

Ефектът от употребата на Тренболон е най-силно изразен по време на цикли за релеф, когато се прилагат силно рестриктивни диети и се цели оптимална кондиция и запазване на мускулната маса. В това отношение, Тренболон няма равен сред Анаболните Стероиди, като кондиционният му ефект върху физиката, който се изразява основно в мускулна твърдост, плътност, дефициния и васкуларност не може да бъде достигнат дори при комбинация от няколко препарата.

Използван в цикли за маса, Тренболон драстично ще увеличи теглото на атлета, по подобие на Анаболни Стероиди като Дианабол и Тестостерон, като за разлика от тях той не ароматизира и не задържа вода, затова всеки качен килограм ще бъде чиста мускулна маса. Освен това, поради мощния си ефект върху липолизата, Тренболон ще намали до минимум възможността от качването на подкожни мазнини.

Тренболон също така значително ще увеличи силовите постижения, дори в периоди, когато атлетите са подложени на диети.

Странични ефекти

Естрогенови

Тренболон не ароматизира изобщо, затова водната задръжка при неговата употреба не е проблем. Въпреки това обаче, появата на Гинекомастия е възможна, поради прогестиновия му произход. Прогестеронът има способността да стимулира естрогеновия механизъм в млечните жлези, което може да предизвика появата на Гинекомастия.

Важно : Употребата на Тренболон с ароматизиращи Анаболни Стероиди значително увеличава риска от появата на Гинекомастия, затова при подобни цикли се препоръчва употребата на Ароматазни Инхибитори, като Летрозол или Аримидекс.

Андрогенни

Тренболон е изключително силно андрогенен Анаболен Стероид и в тази връзка, появата на андрогенни странични ефекти от неговата употреба са напълно възможни.

Подобни странични ефекти включват появата на акне, засилен косопад при предразположените мъже, както и засилено окосмяване по тялото.

Сърдечни

Макар Тренболон да не влиае толкова негативно върху холестерола, колко оралните Анаболни Стероиди, негативният му ефект в това отношение е по-силно изразен от колкото при другите инжекционни препарати. В този ред на мисли е много важно спазването на здравословен хранителен режим и приема на полезни омега-3 мастни киселини.

Тестостерон

Както при всички други Анаболни Стероиди, употребата на Тренболон ще доведе до подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Провеждането на След-циклова терапия е задължително при употребата на този препарат.

Токсичност за черния дроб

Тренболон може да бъде токсичен за черния дроб, но само при екстремно високи дози.

Свръх чувствителност

Страничните ефекти свързани със свръх чувствителност към Trenbolone могат да включват появата на тревожност, безсъние, нощни изпотявания и сърцебиене. Макар на пръв поглед да не изглеждат толкова притеснителни, тези странични ефекти могат да се проявят изключително драматично и да наложат спиране на употребата на препарата.

Употреба на Тренболон Ацетат

тренболон за спортисти

В спортните среди, дозировки в порядъка на 50-100 мг. през ден се считат за оптимални. 50 мг. е отлична доза с която да се започне приема на Тренболон и за повечето атлети това би било напълно достатъчно.

Дози по-високи от 100 мг. през ден са по-скоро изключение.

Профил на Тренболон Ацетат:

  • (17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-one)
  • (Тренболон база + Ацетат Естер)
  • Формула: C20H24O3
  • Молекулярно тегло: 312.4078
  • Молекулярно тегло (база) : 270.3706
  • Молекулярно тегло (естер) : 60.0524
  • Формула (база) : C18H22O2
  • Формула (естер) : C2H4O2
  • Темперетура на топене (база) : 183-186 C
  • Темперетура на топене (естер) : 16.6 C
  • Пройзводител :
  • Ефективна доза (мъже) : 50-100 мг. през ден
  • Ефективна доза (жени) : не се препоръчва
  • Активен живот : 2-3 дни
  • Време на засичане на допинг : 5 месеца
  • Анаболно/Андрогенно съотношение : 500/500

 

Екипът на Zobim.NET Ви препоръчваме 3-те най-добри Тренболона на пазара в момента, които сме тествали фармацевтично и са изпробвани и от наши атлети и доказано работещи:

  1. Omega Meds Hexabol – 10 амп. х 76 мг.
  2. MusclePharm P-Ject 77 – 10 мл. х 77 мг.
  3. Primus Ray Trenbolone Acetate – 10 амп. х 100 мг.

Вижте Винстрол!

Употреба на суров тренболон ацетат:

Тренболон ацетат на прах обикновено се използва в дози от 35-150 mg / ден и по-често 50-100 mg / ден.
Повечето потребители намират 50-75 mg / ден за идеален диапазон на дозиране, което дава отлична полза като част от стека на анаболни стероиди.

Тренболон ацетат на прах обикновено се използва в дози от 35-150 mg / ден и по-често 50-100 mg / ден. Цифрата от 35 mg обикновено е подходяща само когато има висока лична чувствителност към специфични за тренболона странични ефекти. Когато употребата на тренболон е толкова ниска и се желае ефективен цикъл, трябва да се добави друг инжекционен анаболен стероид. Masteron е добър избор за тази цел. Друг, съвсем различен избор е тестостеронът.

Други дози

Що се отнася до по-високите 150 mg / фигура, това обикновено се използва с цел повишена стимулация на нервната система в сравнение със 100 mg / ден, а не за по-нататъшни подобрения на масата или силата, които вече са максимизирани или почти максимизирани при 100 mg / ден.

Повечето потребители намират 50-75 mg / ден за идеален диапазон на дозиране, което дава отлична полза като част от стека на анаболни стероиди.

Тези милиграмни количества са необичайно ниски за инжекционен анаболен стероид. Част от причината е, че тренболонът е забележително мощен (ефективен на милиграм.) Друга причина е, че тъй като ацетатният естер е необичайно лек, много висок процент от теглото на прахообразната молекула на тренболон ацетат е активният стероид.

Предупреждения за прием на Trenbolone

Както много хора отбелязват, не трябва да приемате Trenbolone повече от 2 седмици подред. Това е така, защото рецепторите се нуждаят от време за нулиране и Trenbolone няма да бъде ефективен, ако не си направите почивка и няма гаранция, че рецепторите ви някога ще бъдат същите.

Защо е толкова популярен този препарат?

Тренболон ацетатът е краткият уважаван вариант на тренболон и има тенденция да бъде най-популярният естерифициран вариант сред културистите и спортистите. Тренболонът се предлага и на анаболния стероиден черен пазар в два други формата: тренболон хексахидробензилкарбонат и тренболон енантат. Trenbolone ацетат е вариант с кратко действие, който показва полуживот от 3 дни и трябва да се инжектира най-малко през ден, за да се получат желаните промени в производителността и физиката.

За сравнение, Trenbolone Enanthate показва полуживот от приблизително 7-10 дни, а Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate изразява полуживот от приблизително 14 дни. Trenbolone ацетат има тенденция да бъде най-популярният сред трите варианта не само поради широкото му разпространение (особено под формата на пелети Finaplix), но и защото неговото по-бързо действащо естество позволява на потребителите да започват и спират употребата на лекарството много бързо само въпрос на дни, преди хормонът напълно да се изчисти от тялото.

Вашият коментар