Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 7500 промо точки
Купи и спечели 125 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Parager (Trenbolone Acetate) – 10 мл. х 100 мг.

155.00лв. 124.90лв.

При инжектиране Тренболон ацетат, осигурява пиково освобождаване на базов стероид, около един ден след инжекцията. Тренболона действа по подобен на тестостерона начин, въпреки, че има свързващ афинитет към андрогенния рецептор, пет пъти повече от тестостерона.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Общо описание:

При инжектиране Тренболон ацетат, осигурява пиково освобождаване на базов стероид, около един ден след инжекцията. Тренболона действа по подобен на тестостерона начин, въпреки, че има свързващ афинитет към андрогенния рецептор, пет пъти повече от тестостерона. Също така има по-добър баланс спрямо анаболизма сравнено с андрогенизма. Когато е усвоен, има свойството да увеличава азотния прием на мускули, което води до по-добър протеинов синтез. Като вторични ефекти стимулира апетита, намалява количествата мазнини складирани в тялото и забавя катаболизма. Треноболона се е доказал, като по-безопасен за ползване, защото не се метаболизира от ароматаза или 5а-редуктаза в естрогенни съединения, такива като естрадиол, или в DHT. Това означава, че не причинява задържане на вода, което е свързано със силно андрогенните стероидни съставки, като метандростенолона. Тренболона и неговия дериват 17епи-тренболон се отделят в урината като съединения, които могат да бъдат хидролизирани с бета-глюкуронидаза. Това означава, че тренболона напуска тялото като бета-глюкуронидаза или сулфати Тренболон ацетат има полуживот от 2-3 дни.

 

Как действа и как да употребяваме:

Мъже: Тренболон е предназначен за увеличаване на мускулната маса и твърдостта,без задържане на вода и моментна естрогенна активност, както и увеличаване на скоростта на метаболизма, което означава увеличаване на скоростта на горене на мазнини.
Жени: След, като жените ще страдат от ефектите на вирилизацията, това вещество, не трябва да се приема от жени.

 

Странични ефекти:

Тренболон не се препоръчва на мъже със карциноми на гърдата или с известни или подозирани карциноми на простатата или чернодробни / бъбречни болести. Както и на хора с хиперчувствителост към препарата или неговите производни.

Trenbolone чрез ефектите си върху метаболизма стимулира нервните, менталните и физическите дейности на използващия го. За това трябва да се използа внимателно ако имате сърдечно съдови и бъбречни болести, особено при по-възрастни мъже. Продължителния прием или предозиране, може да причини проблеми с тестикуларната функция. В резултат от това, може да се появи олигоспермия, и намаляване на нивата на еякулация. Могат да се появят и анафилактоидни реакции, но са рядко срещан ефект. Докладвани са и реакции на свръхчувствителност, включително обрив и дерматит. При пациенти с диабет, може да намали кръвната глюкоз и  инсулиновите изисквания

Дозировка:

Trenbolone се приема  чрез интрамускулно инжектиране. Не трябва да се приема венозно. Интрмускулнуте инжекция трябва да се бият дълбоко в глутеалния мускул.

Мъже: 50-200 мг на седмица, 3 пъти седмично.

Жени: Не се използва от жени, поради прекалено изразените си андрогенни ефекти.

При нас ще намерите 100% оригиналните продукти на Thaiger Labs, които работят безусловно и Ви гарантират чистота на суровините и точност в това, което приемате. Всеки един от тях е с код за проверка на автентичността, който можете да проверите на официалния сайт на фирмата: www.thaigerlabs.com

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Parager (Trenbolone Acetate) – 10 мл. х 100 мг.“