Спрей за задържане

Спрей за задържане е един доказан и ефективен начин да се преборите с преждевременната еякулация, ако не искате да приемате други медикаменти. Процедира се по следния начин – по време на полов акт, когато усетите че ще свършите, изваждате члена и напръсквате със спрея, след което може да продължите съвсем спокойно. Спрейовете за задържане намаляват чувствителността на члена и така Ви дават възможност да издържите колкото искате и имате сили.

Спрей за задържане – характеристики

Спрейовете за задържане са отлично средство, създадено специално за мъжете за да могат те да издържат повече време в леглото и да доставят повече удоволствие на сексуални си партньор.

Основните ползи от употребата на Спрей за задържане са:

  1. Лесното и удобно съхранение и носене в чанта поради малките и практични опаковки.
  2. Спрей за задържане е с локален анестетик (съдържа 10% Лидoкaин) с висока ефективност. Препаратът има гарантирано действие за справяне на проблемите с преждевременната еякулация, като намалява чувствителността на главичката на члена.
  3. Спреят за задържане има бърза абсорбация през кожата, което гарантира светкавичен ефект. Абсорбацията става за период до 5 минути. Безотказен ефект.
  4. Спрей за задържане е съвместими с всички видове презервативи.
  5. Нужни са само 1-2 впръсквания върху главичката на члена. Направете го непосредствено преди половия акт. Спреят за задържане Ви гарантира по-продължителен секс и удоволствие за партньорката Ви.

Показване на 1 резултата