Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 28.03.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 148 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Спрей за задържане Deadly Shark Power 48000 – 40 мл.

19.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 1200 промо точки
Купи и спечели 20 промо точки!

Спреят за задържане Deadly Shark 48000 с добавен Витамин Е е специална формула, разработена в Германия, която има за цел да увеличи представянето на мъжете в леглото и даде на жените им многобройни оргазми, тъй като спреят Deadly Shark 48000 може да удължи половия акт до 10 пъти повече отколкото е стандартно.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

НАД 250 ПРЪСКАНИЯ В ЕДИН ФЛАКОН!

Спреят за задържане Deadly Shark Power 48000 с добавен Витамин Е е специална формула, разработена в Германия, която има за цел да увеличи представянето на мъжете в леглото и даде на жените им многобройни оргазми, тъй като спреят Deadly Shark Power 48000 може да удължи половия акт до 10 пъти повече отколкото е стандартно.

Формулата на този спрей е специална, тя има приятно въздействие върху кожата и се абсорбира мигновено, благодарение на добавения витамин Е. Това прави употребата на спрея напълно неосезаема за партньорката, дори при френска любов тя няма да усети нищо различно, което е жизнено важно при тази категория продукти, защото по-евтините алтернативи са с форма на лидокаина, която не е специално предназначена за това, те имат анестетичен ефект, но остават по повърхността на кожата и лесно се пренасят по интимните части на дамата, което може да доведе до нейната безчувственост и обратния на търсения ефект, а при френска любов веднага ще разбере че има нещо, тъй като ще и изтръпне устата почти веднага. Затова винаги търсете спрейове за задържане като Deadly Shark Power 48000, които са специално разработени, за употреба върху интимните части на мъжа.

Спреят за задържане Deadly Shark Power 48000 ще Ви даде несравнимо усещане на сигурност във възможностите Ви, което пък ще Ви позволи да правите секс часове наред страстно и непрестанно, като ще се докажете пред своята половинка или нова приятелка. С Deadly Shark Power 48000 със сигурност ще накарате всяка жена да стене от удоволствие след поредния изпитан от нея оргазъм, благодарение на твърдия Ви, неспадащ член.

Без да се притеснявате това е Вашето скрито оръжие, с което без половинката Ви да разбира ще се справите с преждевременната еякулация и да увеличите в пъти времетраенето на любовните си ласки.

Какво съдържа спреят за задържане Deadly Shark Power 48000?

Той съдържа контролирана доза от 10% Лидокаин, под специална форма, предназначена за нанасяне върху пениса, с Витамин Е и редица други помощни съставки, които спомагат мигновеното му попиване и напълно незабележимото му за партньорката Ви действие. Спреят е в специална метална опаковка под налягане, защитен и съхранен по този начин, което също е много важно за действието му и го различава от евтините алтернативи в пластмасови опаковки.

Как да използвате спрея Deadly Shark Power 48000?

–          Разклатете флакона добре.
–         За първи път тествайте спрея върху кожата на ръцете или краката си, с цел да се уверите, че нямате някаква алергия, след това може да ползвате безпроблемно върху пениса.
–          За най-добри резултати напръскайте поне 5 минути преди проникване, течността се абсорбира мигновено от кожата и ще сте в пълна бойна готовност!
–          Напръскайте 3-4 пъти цялата глава на пениса, като за още по-добри резултати напръскайте и дланта си и разнесете навсякъде по основата на целия пенис.
–          Не прекалявайте, няколко пръскания са напълно достатъчни!

Какви са ползите от употребата на Deadly Shark Power 48000 Delay Spray, с добавен Vitamin E?

–          Сигурни резултати – със сигурност ще удължите времето на половия акт в пъти и ще може да доставите много по-голямо удоволствие на половинката си с пълна увереност.
–          Висока абсорбимост и пълна дискретност за Вас пред половинката Ви – само Вие ще знаете, че сте използвал Deadly Shark Power 48000.
–          Сигурно разрешение на проблема с преждевременната еякулация и бързото свършване.
–          Гарантирано удоволствие за половинката Ви и несравними оргазми.
–          Спреят за задържане Deadly Shark Power 48000 е спасил редица семейства и двойки от раздяла, с невероятните си резултати и въздействие върху скучния сексуален живот.

Какви са страничните ефекти на Deadly Shark Power 48000 Delay Spray с Vitamin E?

–         Той е напълно безопасен и няма документирани странични ефекти.
–         Deadly Shark Power 48000 е много силен спрей за задържане. Не предозирайте. Предозирането може да доведе до нежелана безчувственост на Вашия член и да постигнете обратния резултат.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Спрей за задържане Deadly Shark Power 48000 – 40 мл.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...