Модафинил или Армодафинил: Базирано на реални мнения на потребители

Дали Армодафинил е по-добър от Модафинил за хората, който имат интерес към стимулиране на мозъчната дейсност?

Проучванията показват, че ефективната доза Армодафинил (Нувигил) е приблизително двойно по-ниска от тази при Модафинил (Провигил), но дали това действително прави действието му по-силно?
Дали повишената потентност се иразява в повишена енергия, продуктивност и ментална способност?
Това са въпроси, които огромен брой хора, употребяващи ноотропични фактори си задават, като отговорите рядко могат да бъдат дадени с прост ДА или НЕ?

 

Разликата между Модафинил и Армодафинил

Макар и да е сравнително нов продукт, който не е познат за масата от хора по света, интересът и употребата на Модафинил в средите на големите бизнесмени и предприемачи нараства стремително през последните години. Армодафинил за разлика от Модафинил не е толкова познат.

 

Каква е разликата между Армодафинил и Модафинил?

Най-просто казано, при Модафинил се съдържат два броя енантиномера. При Модафинил, само един от енантиномерите (познат, като r-енантиномер) е важен за стимулиране на мозъчната дейсност, докато другият (познат, като s-енантиномер) се счита се безполезен. Армодафинил е вещество, което в случая съдържа единствено r-енантиномер.
Повечето биха приели, че в този случай употребата на Армодафинил е за предпочитане, защото съдържа само „това което работи“, но това не е доказано вярно и до голяма степен индивидуално.

 

Армодафинил или Модафинил : Кое е по-добро?

Модафинил: Ефектът от употребата на Модафинил започва около 40 минути след приема, като липсва ефектът на моменталния прилив на енергия, както при други подобни продукти. Два часа след приема ще усетите леко приповдигане на настроението и интензивно желание да постигнете нещо голямо. Ще изпитвате гордост от работата си и задоволство, че работите по велик проект.
След четири часа, мозъкът Ви ще работи на много високи обороти и Вие ще бъдете екстремно концентрирани и фокусирани върху това, с което се занимавате.
Ако работата Ви е свързана с комуникация с хора, ще се почувствате изключително разговорливи, но само по въпроси свързани с работата. Ще се превърнете в човек на мисия и всички ще забележат повишената Ви продуктивност.
На шестия час от приема, ще е нужно да решите дали да прекарате следващите около пет часа, отново работейки на пълни обороти или просто ще се отдадете на релакс. На сутринта няма да изпитате никакъв махмурлук.

Не препоръчваме приемът на Модафинил за повече от 3 последователни дни, поради бързото изграждане на толеранс.

Армодафинил: Ефектът от Армодафинил е по-бърз от този на Модафинил, като и при него можете да очаквате повишена концентрация и фокус и желание за работа. Ще изпитвате желание да свършите различни неща с внимание към всеки детайл. При Армодафинил не се наблюдава приповдигнато настроение, както при Модафинил, като общото времетраене на двата продукта е сходно. Употребата на Армодафинил, отново не води до махмурлук на следващия ден.

Модафинил и Армодафинил за подобряване и засилване на сексуалната функция

Поради повишените нива на серотонин от тези два препарата, както и не всичките доказани техни действия върху нервната и половата система те действат и като страшно силен афродизиак – от тях ще изпитате невероятна сексуална мощ, желание, настроение и нужда да правите още и още секс.

Само при нас в Zobim.NET можете да закупите напълно оригинални аптечни Модафинил и Армодафинил продукти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *