Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 137 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Vinpotropile® (Piracetam + Vinpocetine) – 15 табл. х 405 мг.

24.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 1500 промо точки
Купи и спечели 25 промо точки!

Vinpotropile® е комбинирано лекарство. Той е в състояние да подобри церебралния кръвен поток благодарение на активното вещество Винпоцетин и може да упражнява ноотропен ефект чрез Пирацетам, който е друго активно вещество.

Изчерпан

Описание на продукта:

Vinpotropile ® е комбинирано лекарство. Той е в състояние да подобри церебралния кръвен поток благодарение на активното вещество Винпоцетин и може да упражнява ноотропен ефект чрез Пирацетам, който е друго активно вещество. Това лекарство е разработено в сътрудничество с Н. Яхно, академик на Руската академия на науките. Оптималната доза на компонентите във Vinpotropile ® и тяхната доказана синергия на молекулно ниво осигуряват добра поносимост и позволяват лекарството да се използва в широк диапазон от дневни дози.

Винпоцетинът първо е бил изолиран от растението Малък перуинкъл от унгарски химик Csaba Szántay. Установено е, че съединението има подобряване на церебралния поток и невропротективен ефект. През последните десетилетия тя е широко проучена и сега се използва в Източна Европа за лечение на мозъчно-съдови разстройства и свързано с възрастта увреждане на паметта.

Пирацетам е ноотропно лекарство, исторически първият и основен представител на тази група лекарства. За първи път е синтезиран през 60-те години на миналия век от Корнелиу Е. Гюргея. В Русия и Европа пирацетамът се използва широко в клиничната практика за лечение на много неврологични, психиатрични и други заболявания.

Активните компоненти на Vinpotropile ® имат следните свойства:

– Хемореологично действие (намаляване на вискозитета на кръвта): Винпоцетин и пирацетам намаляват способността на тромбоцитите да се агрегират, като по този начин намаляват коагулацията на кръвта. Те повишават способността на еритроцитите да се деформират и преминават през кръвоносните съдове;
– Кръвоснабдяване на мозъка: Винпоцетин подобрява кръвоснабдяването на исхемични секции. Пирацетам разширява кръвоносните съдове на мозъка;
– Метаболизъм на мозъчните клетки: Винпоцетин се свързва със специфични протеини, нормализира мембранния потенциал на клетките, т.е. увеличава синтеза на АТФ. Пирацетам променя свойствата на митохондриалната мембрана, допринасяйки за по-добра пропускливост на активните вещества;- Антиоксидантно действие: Винпоцетинът намалява концентрацията на реактивни видове кислород и блокира липидната пероксидация;
– Пирацетам увеличава устойчивостта на мембраните към оксидативен стрес (излагане на свободни радикали). Активира ензимите на антиоксидантната система;
– Невропротективно действие: Винпоцетин и Пирацетам предотвратяват патологичната смърт на невроните (апоптоза). Пирацетамът също така повишава използването на кислород в мозъка. Той има мембранно стабилизиращ ефект и стимулира алтернативни механизми за поддържане на енергийния метаболизъм;
– Подобряване на паметта и когнитивните функции: Винпоцетинът активира влакната на локуса коерлеус (група неврони, дифузно разпределени в цялата мозъчна кора и участващи в регулацията на когнитивните мозъчни функции). Пирацетамът действа върху вещества, които потенцират неврогенезата, подобрявайки или възстановявайки когнитивните функции.

Благодарение на комбинирания състав, Vinpotropile ® има сложен патогенетичен ефект върху факторите на развитие на съдовото когнитивно увреждане. Vinpotropile® има мултифакторно действие и намалява броя на приетите лекарства. Това значително увеличава ефективността на терапията с когнитивен дефицит.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Vinpotropile® (Piracetam + Vinpocetine) – 15 табл. х 405 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...