Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 21.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Turinabol – 60 табл. х 10 мг.

74.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4500 промо точки
Купи и спечели 75 промо точки!

Туринабол или както е познат още T-bol е чудесен анаболен стероид, познат ни от дълго време, но засилил своята популярност в последното десетилетие. Той е силно анаболен, без андрогенни странични ефекти и не ароматизира или повишава кръвното ви налягане, както например D-Bol е склонен да прави.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Turinabol или както е познат още T-bol е чудесен анаболен стероид, познат ни от дълго време. Той е засилил своята популярност в последното десетилетие. Той е силно анаболен, без андрогенни странични ефекти. Не ароматизира или повишава кръвното ви налягане, както например D-Bol е склонен да прави. Можете да очаквате около 10-килограмова печалба от обикновен цикъл с T-Bol в него, по време на фаза на диета, и около 15 килограма, когато не сте на диета. Общата доза трябва да бъде около 40 мг. на ден в продължение на 8 седмици за цикъл на рязане. Или около 70 мг. на ден за цикъл на натрупване на тегло. Има изключително малко, ако въобще има задържане на вода. Това, което наистина е най-близо до резултатите на Туринабол и липсата на странични ефекти, е Winstrol. Но имайте предвид, че T-Bol не е много добър за бързи резултати, тъй като е доста лек и трябва да се комбинира с други анаболи, за да получите пълния си ефект.

Turinabol

Когато Turinabol се използва в анаболен стероиден цикъл, по-малко от 20 мг. на ден ще бъдат почти незабележимо допълнение към стека. Или ще бъде много слаб цикъл, ако се използва самостоятелно. От друга страна пък няма смисъл да надвишава 50 или 60 мг. на ден, тъй като добавеният анаболен ефект ще бъде малък, ако има такъв. И неблагоприятните странични ефекти от прекомерните мускулни помпи и / или повишаване на кръвното налягане в този момент често са в граница на толеранс.

Препоръки

Не се препоръчва да комбинирате Туринабол с други орални стероиди. Вместо това, когато използвате Туринабол и желаете да увеличите анаболизма, трябва да се добави една или повече инжекционни препарати. А не друга перорална. Достатъчна причина за това е, че резултатите са много по-добри от комбиниране на инжекционен, а не на друг перорален. С възможно изключение на оксандролон. Друга причина е, че при ефективни дози Туринабол, хепатотоксичността вече е толкова висока, колкото може да се счита за разумна. Друг алкилиран стероид не трябва да се добавя.

Още една причина да не комбинирате Туринабол с други перорални анаболни стероиди в стек с инжектируеми е тази. Ако Dianabol или Anadrol са включени в стека, тогава няма причина да включите OT.

Turinabol може да се използва самостоятелно със значителни резултати за начинаещи потребители на стероиди или за опитни потребители, които са претърпели загуби и се възвръщат. Но като цяло не се препоръчват само орални цикли.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Turinabol – 60 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...