Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Tritrenabol – 10 мл. х 200 мг.

150.00лв. 129.90лв.

Тритренабол 200 на TN Pharma е нова формула на познатия Параболан микс от три тренболон естера и се слави като един от най-добрите стимуланти за мускулен прираст. Доказано е, че Тритренабол ефективно увеличава силата, размера и дефиницията на мускулите. Този Тренболон комплекс е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Налично

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (200mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевично наименование:  Trenbolone Acetate 50 mg/ml

Trenbolone Enanthate 100 mg/ml

Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate 50mg/ml

 

Обща информация за Тритренабол 200/Тренболон микс:

Тритренабол на американската фирма TN Pharma (Тръстед Нутриентс) е нова формула на познатия Тренболон микс и се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители. Флаконът за многократно приложение съдържа три естера тренболон-ацетат, енантат и база- в концентрация от 200мг. в 1 мл. Този тренболон на ТиЕн Фарма е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Действие: Наличието на ацетатен естер позволява бърз първоначален физиологичен отговор. Другите два естера Hexahydrobenzylcarbonate и Enanthate, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор чрез сравнително плавна абсорция. Тренболон е един от най-добрите анаболни препарати, който подпомага синтеза на протеин. Той предизвиква положителен азотен баланс, стимулира апетита и подпомага превръщането на белтъците в мускулна тъкан. В лабораторни условия е доказано, че Тренболон (Trenbolone) освен че увеличава белтъчния обмен, намалява отлагането на мазнини. Опитът е показал, че той е отличен анаболен стероид за увеличаване силата, размера и дефиницията на мускулите при съответен хранителен режим, богат на протеини и калории. Trenbolone допринася за изграждане на телесните тъкани и има антикатаболен ефект.

Стероидни схеми: Препоръчваме комбинацията на 1 ml. Tritrenabol TN на всеки два дни и 50мг. Стромба (Stanozolol) през ден или 50мг. Testovis (Testosterone propionate) на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Dianabol TN (Methandienone) на ден. В комбинация с 25mg. Anavar TN (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.

Дозировка: При прием от 200мг до 300 мг. седмично, Tritrenabol TN не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони. При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 IU (HCG), Прегнил 5000 (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer AG. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Tritrenabol – 10 мл. х 200 мг.”