Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 21.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Tri-Trenabol – 10 мл. х 200 мг.

109.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 6600 промо точки
Купи и спечели 110 промо точки!

Пет пъти по-мощен в изграждането на мускули от тестостерона … това е феноменален продукт, любим на мнозина. Увеличава метаболизма, който от своя страна изгаря телесните мазнини. Масово увеличаване на усилването на силата, съдовата същност, агресията във фитнес залата. Tri Tren е смес от бързодействащи и дългодействащи естери, така че незабавни и дългосрочни ползи при инжектиране.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Tri-Trenabol е смес от естери на тренболан, който има много положителни ефекти. Основното активно вещество включва: тренболон ацетат, енантат за изграждане на мускули и хексахидробензил карбонат. Тази комбинация от вещества осигурява постоянна концентрация на лекарството в кръвта. Всеки от ефира има различна скорост на включване в работата и продължителността на активното действие. Ацетатът става активен Trenbolone смес веднага след навлизането му в кръвта и повишава анаболните показатели. Паралелно с това към работата се добавя и енантат, който увеличава показателите за здравина, който достига концентрация 5-7 дни след инжектирането. На 10-12-ия ден хексахидробензил карбонат, който осигурява мускулна плътност, става активен. Анаболният индекс е 500% от тестостерона, а андрогенният индекс е 400%. Това са много високи проценти, които помагат да се постигне максимален ефект.

Tri-Trenabol

Пет пъти по-мощен в изграждането на мускули от тестостерона … това е феноменален продукт, любим на мнозина. Увеличава метаболизма, който от своя страна изгаря телесните мазнини. Масово увеличаване на усилването на силата, съдовата същност, агресията във фитнес залата. Tri Tren е смес от бързодействащи и дългодействащи естери, така че незабавни и дългосрочни ползи при инжектиране.

За мъжете оптималната доза е 300-400 мг. на седмица. Инжекциите могат да се разделят 2-3 пъти седмично. Курсът продължава 6-8 седмици. При допинг контрол той може да бъде открит в рамките на 5-6 месеца. Не се препоръчва на жените да използват стероид. За да се намали вероятността от негативни прояви, е необходимо в курса да се включат гонадотропин и провирон. Най-често Tri-Trenabol използват соло, но могат да се комбинират и с други стероиди. Най-добрата комбинация с тестостерон, метандиенон или тестостерон. Опитните спортисти често използват Tri-Trenabol съвместно с други AAS. Най-честите комбинации с антантат на нандролон или тестостерон. След края на курса е необходима двуседмична терапия след курса, която включва прием на кломид или каберголин.

Възможна повишена агресия, изпотяване, безсъние. Възможна кашлица по време на инжектиране, така че инжектирайте много бавно и имайте чаша ледено студена вода в режим на готовност.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tri-Trenabol – 10 мл. х 200 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...