Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 24.06.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 164 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Titan Gel Gold – бъдете номер #1 в секса! – 50 мл.

160.00лв. 69.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4200 промо точкиВземи срещу 11940 промо точкиВземи срещу 17940 промо точкиВземи срещу 32940 промо точки
Купи и спечели 70 промо точки!Купи и спечели 199 промо точки!Купи и спечели 299 промо точки!Купи и спечели 549 промо точки!

Гелът, който ще Ви направи Бог в леглото и с който ще забравите за кратките и незадоволителни представяния – ще бъдете твърд, потентен, възбуден и с масивен полов член – Titan Gel Gold!

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Производител:

Описание на продукта:

Има ли значение размерът на пениса?

Този въпрос е колкото често задаван, толкова можем да кажем и риторичен, разбира се, че е важна големината и дебелината на половия член, защото тези два показателя пряко имат значение и влиаят върху качественото представяне в леглото. Една от причините за депресии и нарушаване на душевното равновесие на мъжете е именно малкият и недостатъчен размер на пениса. Това води до постоянна тревожност и притеснение, че и този път партньорката ще остане незадоволена, това би съсипало и най-привлекателния на външен вид мъж и би довело до още по-сериозни психологически проблеми и невъзможност за постигане на здрава и мощна ерекция.

И сега идва логичният въпрос

Има ли начин малкият пенис да бъде уголемен, но не просто за час или два, ами трайно? Има, разбира се, благодарение на напредъка на съвременните технологии и скорострелното развитие на медицината вече се предлагат все по-иновационни и продукти в тази сфера, които са базирани изцяло на натурални съставки и са безвредни. Вече напълно се обезсмисля да се подлагате на болезнените хирургически интервенции, които по-скоро биха ви навредили, вместо да помогнат. Начините за уголемяване на половия член неоперативно вече са сигурни и безопасни, значително по-приятни и непредизвикващи хормонални проблеми или какъвто и да било дискомфорт при използването им.

Вече няма да ви притеснява нито стресът от натовареното ежедневие, нито последиците от прекарани болести през тинейджърските години, защото новото средство за ОГРОМЕН ПЕНИС, за което ще ви разкажем сега, елиминира всякакъв негативизъм и дефект, който е станал причина за малък размер на пениса. Кажете сбогом на малкия си член и посрещнете новото си масивно достойноство с Titan Gel Gold!

Titan Gel Gold

Да успеете да коригирате размера на пениса си никога не е било толкова лесно и ефективно както сега. 100% гарантирани резултати, без химии, без никакви странични ефекти. Просто трябва да направите две неща: да си закупите продукта, за действието на който потребител ще ви разкаже от първо лице по-долу, и да го прилагате. Резултатите ще бъдат по-бързи, отколкото някога сте си представяли.

Решението на всичките Ви проблеми в леглото се нарича Titan Gel Gold.

Както и при предшественика му Titan Gel Classic, тази модификация е базирана на напълно натурални съставки и увеличава размера на пениса ви толкова много, колкото Вие желаете и докато продължите да го ползвате. Формулата на Gold е обогатена с янтарна киселина, действаща за по-голям размер, увеличаване производството на сперма и усилване на сексуалната мощ.

ВНИМАНИЕ: Пазете се от имитиращи и фалшиви продукти, с които е наводнен пазарът! Нашият сайт ви гарантира оригиналния произход на продукта Titan Gel Gold. С оглед вашето здраве, не се подвеждайте по евтини реклами в платформи за обяви – гела от сайтове за обяви – това са гарантирано 99% фалшиви артикули с това или с подобно име, които са в подобна на оригиналната опаковка! Ние сме единствените, упълномощени да предлагаме геловете Titan за България.

Ето защо порноактьорите имат гигантски пениси!

„Здравейте, аз се казвам Дарин. Искам да ви разкажа набързо как успях да накарам малкия член в гащите ми да порасне и също да ви разубедя от илюзиите, че това е невъзможно. Винаги ми е било много неприятно, че имам, по-точно – имах, малък член, защото беше едва 13 см, и то в еректирало състояние. Това ме комплексираше жестоко и не можех да имам никакви отношения с момичета. Признавам си, че гледах постоянно порнофилми и така се задоволявах някак. Сещате се, просто се самозадоволявах… Но комплексите ми растяха, още повече гледайки постоянно порно актьорите. Беше ме срам да се покажа гол пред жена и се утешавах със сексуални сцени, докато не достигнах момента напълно да не ми става на психологическа основа.

Никога не бях си и помислял, че може един пенис да стане по-голям отколкото е.

Знаех, че някои мъже си правят пластични операции, смело се подлагат под ножа, но първо, че е скъпо, и второ, направо настръхвах, като си помислех някой да прави нещо подобно на моя пенис… Гледах мъжете в порнофилмите и се чудех на надареността им, завиждах им. Минаваше ми мисълта, че може би има монтаж и техническа добавка в кадрите, но пък си мислех също, че вероятно ги подбират все такива, специални екземпляри, които просто… просто са щастливци! Чукат, колкото си искат, която си пожелаят, мацките крещят от удоволствие… Изпитвах даже злоба, постоянно се питах защо природата така несправедливо се е отнесла с мен и злобеех, честно ви казвам. Мъжка искрена злоба.

Може би моята откровеност тук и сега ще ви се стори прекалено груба, но съм уверен, че много мъже изпитват такива чувства. Само че не ги казват и изразяват, защото темата е доста деликатна. Аз ги казвам гласно сега, защото съм придобил смелостта да говоря. Имам и причина за това и тя е, че моят пенис вече далеч не е малък. Уголемих го трайно! Затова и разказвам всичко, което се е случило с мен по този повод, защото искам да се знае, за да помогна и на други отчаяни като мен мъже. Защо трябва да бъдем комплексирани ние, мъжете?

Медицината се е погрижила за всичко. Аз увеличих размера на моя скромен пенис с цели 8 см. само за около 3 месеца! И единствено с мазане на титан гел!

Нека обаче да продължа оттам, откъдето бях тръгнал да разказвам. Бях решил, че това е моята съдба и я бях приел – приех, че ще си остана един чикиджия, който е преживял да види разочаровани женски очи и който продължава да си живее с това нещастие и страх… Докато един ден не прочетох в медиите, че е станало скандално разкритие на измама при снимките на порнофилмите. Този материал беше като знак от съдбата за мен. Какво всъщност се оказа? На някои от порноактьорите определено не им помага природата и удивителните размери на техните пениси не са им дадени отгоре! Зачетох се и се втрещих – цялата работа знаете ли в какво се състои? Те си помагат с гел! Гел, който увеличава пениса! При това много бързо!

В статията се описваше случка, в която по време на излъчване на порнофилм зрител е забелязал туба, захвърлена около действащите лица в оргия.

Голям гаф е станал, защото първо, тази тайна не е трябвало небрежно да се разкрива и второ, защото се е приело като скрита реклама. Въпросният магически гел носи името Titan Gel Gold. Бяха публикувани и кратки признания на актьорите, че наистина си помагат с него и в това не виждат нищо срамно. Също така, единият по-надълго обясняваше колко е трудна тази професия и без стимулиращи продукти няма как нито да се чука дълго време. Нито да се стига до оргазъм, при това партньорките не са една и две на ден, а доста повече…

Стана ми интересно и интуитивно усетих, че този материал ще ме насочи към промяната за мен. Реших да проверя за този титан гел, потърсих информация в интернет пространството, не само на български, а в западни сайтове. Не намерих нито един лош отзив за този продукт, четох и истории на доста хора, доволни от употребата му и постигнали коренна промяна в живота си. Не исках да бъда наивник, но повярвах, може би и защото много исках да е истина. Научих, че Titan Gel Gold се продава и в България, но преди да го купя, преди да се реша на такава крачка, прочетох още и още много. Коментари, отзиви, мнения на лекари и сексолози, рових из форумите, четях за постигнати резултати. Не съм лековерен, трудно взех решение да си поръчам от гела. Но накрая го направих и не съжалявам!

Започнах да третирам нищожно малкия си пенис с Титан гел голд.

Четох, че има и Титан гел класик, който действа по същия начин. Но аз си купих Голд версията, защото формулата му е по-обогатена и защото точно това име се споменаваше в статията за разкриване на тайната на огромните пениси в порнофилмите. Докато извършвах масажирането, както е описано в инструкциите, усещането беше приятно, нямаше никакво щипене, парене или други подобни неприятни усещания. Малко преди това се запознах с момиче, което ми хареса и с което исках да бъда. Малко ме беше страх, но… познайте! Още от първата ни нощ заедно аз успях да действам повече от час, пенисът ми беше супер твърд и издръжлив! А за целия месец порасна с 3 см.! Фантастично! Най-много ме радваше блясъкът в очите на моето момиче, направо изпадаше в екстаз от секса ни. Разтапяше се в ръцете ми…

Искам да БЛАГОДАРЯ на съдбата, на гела, на интернет – изобщо, на всички онези източници, чрез които разбрах за съществуването на това средство и за голямата тайна на порноактьорите.

И на себе си благодаря, че се реших да си го поръчам. Titan Gel Gold ме направи шампион, чувствам се като Бог, а моето момиче ме гледа с направо с благоговение… Какво още да добавя? Опитайте и вие! Мъже сме, винаги искаме повече да постигнем в леглото, жените да не бягат от нас, а напротив, да ни желаят и предпочитат пред останалите. Не само, че пенисът ми порасна до феноменалните 21 см, но и станах много по-енергичен, по-усмихнат, по-уверен в себе си по време на секс и в ежедневието си. Когато свършвам, спермата ми е толкова много, както никога преди.

Това е другият ефект, който гелът постига. Защото е изцяло натурален и помага и за здравословното ниво на хормоните. Изпитвах мощ, такъв прилив на енергия, че бих могъл да задоволявам приятелката си всяка нощ по няколко пъти. Не се шегувам. Сега разбирам какво е да си порноактьор… И се радвам, че моята любима не се заглежда по други, не изпитва скука с мен. А сякаш гори да бъдем заедно отново и отново. Всичко това, благодарение на Титан гел голд – истинско злато!“

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка, 3 опаковки, 5 опаковки, 10 опаковки

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Titan Gel Gold – бъдете номер #1 в секса! – 50 мл.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...