Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 22.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Testosterone Cypionate 250 (Testosterone Cypionate) – 10 мл. х 250 мг.

64.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3900 промо точки
Купи и спечели 65 промо точки!

Тестостерон ципионат е тестостеронов естер много подобен на тестостерон енантат. Той работи добре самостоятелно или с други продукти, за да създаде голям обемен цикъл.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Тестостерон ципионат е тестостеронов естер много подобен на тестостерон енантат. Въпреки че полуживотите и активните периоди на живот са различни, те са сходни. Инжекциите обикновено са по-редки за ципионат. Тестостеронът е кралят на всички продукти за качване на маса и за тази цел също е доста рентабилен. Той работи добре самостоятелно или с други продукти, за да създаде голям обемен цикъл. Той има висок риск от странични ефекти поради превръщането му в DHT и има потенциал да образува естроген, причинявайки гинекомастия. Тези характеристики също предизвикват такива отлични тенденции към изграждане на маса. Поради някои други странични ефекти, като задържане на вода, той може да не е най-добре използван самостоятелно за натрупване на чиста маса, но с насипно състояние идва добавянето на много мускули, както и някои покачвания в теглото на мазнини и вода. Това е типична и естествена част от насипния полк на бодибилдъра.

Тестостерон ципионат е добър избор за първи път стероиден потребител. Един прост цикъл, състоящ се от 500 мг. ципионат седмично в продължение на 10 седмици, с помощни средства под ръка и стандартната терапия след цикъл прави добър първи цикъл и може да създаде отлични печалби в мускулната маса. Заедно с тези печалби ще дойдат и някои покачвания в мазнините, както и задържане на вода, но това е стандартна част от натрупването и трябва да се очаква. Енантатът или ципионатът също обикновено се предпочитат пред сустанон за първи цикъл, поради невъзможността да се поддържат стабилни нива на сустанон в кръвта, като в същото време се намалява честотата на инжектиране. За максимална ефективност обикновено се прилагат всеки ден или всеки ден инжекции на сустанон. Това е излишно при използване на ципионат поради неговата изключителна продължителност на действие.

Дози от 200-100 мг. седмично се използват тестостерон ципионат, с отлични резултати, открити по средата на около 500 мг. или по-малко за първи път и между 500-1000 мг. седмично за по-напреднали спортисти. Тестостеронът се комбинира добре с всичко и също така е чудесен, когато се използва самостоятелно. Когато е в комбинация с друг анаболно-андрогенен стероид, могат да се видят различни андрогенни ефекти. Използването на ципионат ще подобри регенеративния капацитет, както и трениращата агресивност, което води до значително увеличаване на общата сила по време на цикъла.

Странични ефекти като задържане на вода обикновено се появяват при използване на тестостерон енантат. Гино, повишена скорост на растеж на косата, акне на гърба, повишено кръвно налягане и агресивност, както във фитнес, така и навън, са възможни при използване на енантат. Черният дроб е свикнал да обработва тестостерон, така че чернодробната токсичност обикновено не е проблем, освен при изключително високи дози.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Testosterone Cypionate 250 (Testosterone Cypionate) – 10 мл. х 250 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...