Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 162 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Stanozolol от Bayer – 100 табл. х 10 мг.

59.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

При спортистите употребата на Stanozolol е особено популярна сред силовите атлети, джъмперите и спринтьорите. За културисти, той е доста популярен в комбинация с метенолон, тренболон или болденон за повишаване на мускулната дефиниция. Също може да бъде много ефективен за сила и обем във връзка с тестостерон.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

При спортистите употребата на Stanozolol е особено популярна сред силовите атлети, джъмперите и спринтьорите. За културисти, той е доста популярен в комбинация с метенолон, тренболон или болденон за повишаване на мускулната дефиниция. Също може да бъде много ефективен за сила и обем във връзка с тестостерон.

За всеки културист Stanozolol Bayer е важен по време на състезанието и диетата. Той влияе много за постигане на привлекателна физика. Едно от основните ефекти на Stanozolol е да втвърди мускулите, когато човек вече е в стройна фаза за получаване на резултат.  За получаване на идеални резултати е най-добре да се използва, когато телесните мазнини вече са на ниско ниво. Освен това, този стероид е подходящ за увеличаване на силата, както и за съхранение на мускулна тъкан, загубена по време на диета. Така с втвърдяващия ефект на Stanozolol, ще получите фин ефект на вашите мускули.

Химически Stanozolol е производно на DHT (дихидротестостерон) или оксиметолон. Съобщава се, че има сравнително ниски андрогенни ефекти , но всъщност той е много повече андроген, отколкото оксандролон. Поради своята структура не е способен на ароматази. Твърдението е, че блокира производството на естроген чрез действието на други стероиди, с които той се комбинира. Съобщава се, че ефектите му са анти-прогестеронални, т.е. блокират образуването на прогестерон, което е полезно например, когато се комбинира с нандролон.

Трябва да споменем и анекдотични съобщения за бърз косопад в началото на лечението със Stanozolol Bayer. В това отношение станозолол има най-лошата репутация на стероид сред многобройните чуждестранни потребители. Описаните симптоми обаче далеч повече от андрогенната алопеция припомнят телогенния ефлувиум (внезапен, пълен косопад, причинен от стресови ефекти, който обикновено е обратим след няколко месеца). Следователно може да се спекулира, че в настоящия случай причината не е андрогенността на станозолол, а по-скоро шоков хормон или комбинация от конски дози на други мощни стероиди (особено тестостерон). В този контекст е подходящо да се обърне внимание на уникалното качество на станозолол за понижаване на кръвната концентрация на SHBG (глобулин, свързващ половите хормони)

Обичайни дози са 10-25 mg (или до 50 mg) дневно перорално и 100-300 mg седмично инжектируеми. Таблетка Stromba е най-разпространеният таблет в Европа, но поради високите цени на таблетните форми, той обикновено се използва с по-евтина американска версия на Winstrol-V след ампули от 50 ml.Обичайни дози са 10-25 mg (или до 50 mg) дневно перорално и 100-300 mg седмично инжектируеми. Таблетка Stromba е най-разпространеният таблет в Европа, но поради високите цени на таблетните форми, той обикновено се използва с по-евтина американска версия на Winstrol-V след ампули от 50 ml.Жените използват Winstrol доста често, обаче, ефектите на вирилизация могат да се появят дори при ниски дози (4-8 mg на ден в таблетки).

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Stanozolol от Bayer – 100 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...