Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 16.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 152 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.

59.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

Станозолол (известен още като Винстрол) е 17-алфа-алкилирано производно на дихидротестостерон (DHT) с ниски андрогенни качества, но същевременно силно анаболен ефект.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Какво представлява Stanozolol ( Винстрол)

Stanozolol (известен още като Винстрол) е 17-алфа-алкилирано производно на дихидротестостерон (DHT) с ниски андрогенни качества, но същевременно силно анаболен ефект. За първи път е разработен през 1962 г. от американската световна фармацевтична компания Sterling-Winthrop Laboratories. За да увеличи броя на лимфоцитите и броя на CD8 + клетките, но и да намали CD4 + и CD3 + при жени в менопауза, които го използват за остеопороза. Този ефект вероятно би бил полезен за лечение на автоимунни разстройства. Stanozolol ( Винстрол) е полезен при лечение на наследствен ангиоедем. Влияе и на някои имунологични процеси.

Сега Станозолол се произвежда за продажба под две форми: таблетки и инжекции. Станозолол е вторият най-използван орален стероид, успял по популярност само от метандиенон. Таблетките Stanozolol имат кратък живот (около 9 часа) в сравнение с инжекционния станозолол.

Обичайната дозировка при повечето атлети и боди билдъри е между 20 мг. и 80 мг. на ден. При жени е между 5-10 мг. на ден.Не превишавайте препоръчителните дози и време за цикъл.

Въпреки че Станозолол е съединение на базата на DHT, неговата активност е много по-лека от този андроген в природата. Тъй като DHT производното Stanozolol не може да се превърне в естрадиол, следователно инхибиторите на ароматазата не се изискват при приемането на това съединение. 

В резултат Станозолол не причинява задържане на вода. Напротив, той притежава диуретичен ефект. Така че, вместо насипен вид, Винстролът произвежда строен, качествен вид, без излишно задържане на подкожна вода. Това го прави отличен стероид за използване през целия цикъл на изчистване, когато се отървете от излишната вода и мазнини, както и силно дефинираната, твърдо изглеждаща мускулатура са основна цел. Поради характеристиките си, Станозолол е високо ценен както сред силовите спортисти, така и сред тези, почитатели на бързите спортове като лекоатлетика.

Станозолол при културистите

Що се отнася до културистите, Станозолол има една интересна особеност, изисквана сред тях. Той се състои в дълбоката способност да понижава нивото на глабулин, свързващ половите хормони (SHBG), което води до повишаване на ефективността на други стероиди в стека с него. По-специално, той повишава количеството на биологично активен свободен Тестостерон, циркулиращ в кръвта. Поради тази причина е препоръчително винаги да използвате Станозолол в стек с Тестостерон. Друга причина за това е следната: Stanozolol ( Винстрол) може да бъде по-предразположен от други анаболни стероиди към повишаване на чупливостта на сухожилията. Това се дължи на възможността на Станозолол да изсъхне ставната течност, което може да доведе до ставни болки и увреждания.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...