Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 17.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Reaferon-EC Lipint® (Interferon Alfa-2b) 500 000 IU – 5 амп. за орален прием

149.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 9000 промо точки
Купи и спечели 150 промо точки!

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Reaferon-EC Lipint®

Reaferon-EC Lipint® е единственият в света орален интерферон-алфа-2. Интерферонът в чиста форма не може да се приема през устата, тъй като лесно се разлага под действието на ензимите в стомаха. Reaferon-EU-Lipint е „затворен“ в липозоми, предпазващи го от разрушаване в тялото и запазващи качествата му.

Reaferon-EU-Lipint  се приема по най-естествения и лесен начин – през устата. Този прием е нетравматичен, което го прави лесен за прием от деца. Оралният прием осигурява дълъг престой на интерферон в кръвта. Липозомната мембрана е устойчива на агресивната среда на стомаха и стомашно-чревния тракт. Затвореният в липозомата интерферон почти напълно преминава през храносмилателния тракт, навлиза в черния дроб, абсорбира се в кръвта и започва постепенно освобождаване.

Когато приемате Lipint, съдържанието на собствен интерферон в организма е 100% по-високо, отколкото при инжектиране на Reaferon-EC.

Много е подходящ за спешна профилактика на настинки и грип. Профилактичната употреба на Lipint повече от 2 пъти намалява риска от заболяване и заразяване. Повишава имунната устойчивост.

Reaferon-EU Lipinta съдържа антиоксиданти – витамини Е и С. Установено е, че употребата на интерферон в комбинация с витамини Е и С повишава антивирусния ефект на интерферона с 14 пъти. С комбинираното използване на интерферон и антиоксиданти (витамини Е и С) при лечението на деца, токсичният ефект на IFN върху подрастващия организъм се неутрализира.

Отличава се с висока антивирусна, имуномодулираща и антитуморна активност.

Показания на Reaferon-EC Lipint:

  • Reaferon се използва за вирусни и туморни заболявания.
  • Високо ефективно при вирусен хепатит.
  • Лечение на остър вирусен хепатит В при възрастни.
  • Лекарството е най-ефективно в началото на иктеричния период до 5-ия ден на заболяването. При развита чернодробна кома и холестатичен хепатит лекарството не е много ефективно. Използва се при вирусен конюнктивит, кератоконюнктивит, кератит, увеит, както и при косменоклетъчна левкемия, хронична миелоидна левкемия, рак на бъбреците.
  • Съществуват също доказателства за използването на реаферон при лечение на множествена склероза.

Противопоказания на Reaferon-EC Lipint:

  • Бременност
  • Алергични реакции към някоя от съставките
  • При пациенти със сърдечно-съдови заболявания е необходим хемодинамичен контрол (периодичен запис на ЕКГ). Индивидуална непоносимост към интерферони.

Специални уточнения за Reaferon-EU Lipint:

Както всички интерферони, при продължителна употреба препаратът може да причини антитела към интерферон, което води до намаляване на терапевтичния ефект. Използването на лекарството за вирусен хепатит В на при по-късна дата е по-малко ефективно. Не е ефективен при развитие на чернодробна кома и холестатично заболяване.

При пациенти с еритродермичен стадий на гъбична микоза, когато температурата се повиши над 39 ° С и в случай на обостряне на процеса, приложението на Reaferon-EC трябва да се прекрати. При лица с висока пирогенна реакция (39 градуса С и повече) се препоръчва едновременното използване на индометацин за въвеждане на Reaferon-EC. В случай на съхранение на разтвора за локално приложение е необходимо, спазвайки правилата на асептиката и антисептиците, да прехвърлите съдържанието на ампулата в стерилен флакон и да съхранявате разтвора в хладилника при 4-10 градуса С. Не повече от 12 часа. В случай на развитие на левко- и тромбоцитопения е необходим кръвен тест 2-3 пъти седмично.

Дозировка и приложение:

Приема се през устата, 30 минути преди хранене. Непосредствено преди употреба добавете 1-2 ml дестилирана или охладена преварена вода към съдържанието на флакона. При разклащане в продължение на 1-5 минути трябва да се образува еднородна бяла суспензия.

При остър хепатит В

лекарството се приема 30 минути преди хранене, както следва: – възрастни и деца в училищна възраст – но 1 милион ME 2 пъти на ден в продължение на 10 дни; – деца в предучилищна възраст (от 3 до 7 години) – 500 хил. ME всеки 1 път / ден в продължение на 10 дни или. след контролните биохимични кръвни тестове, по-дълго време – до пълно клинично възстановяване.

При хроничен хепатит В в активни и неактивни репликативни форми, както и при хроничен хепатит В., свързан с гломерулонефрит

лекарството се приема 30 минути преди хранене, както следва: – възрастни и деца в училищна възраст – 1 милион ME 2 пъти на ден в продължение на 10 дни и след това в продължение на 1 месец – през ден, 1 път на ден (през нощта); – деца в предучилищна възраст (от 3 до 7 години) – но 500 хиляди ME 2 пъти / ден в продължение на 10 дни и след това – 500 хиляди ME за 1 месец през ден, 1 път / ден (през нощта).

При провеждане на специфична имунотерапия

лекарството се приема сутрин, 30 минути след хранене. по следната схема: – с алергичен риноконониктивит възрастни – 500 хиляди ME на ден в продължение на 10 дни (обменна доза от 5 милиона ME); – при възрастни с атонична бронхиална астма – но 500 000 ME 1 път / ден в продължение на 10 дни и след това 500 000 IU през ден в продължение на 20 дни. Общата продължителност на лечението е 30 дни.

За профилактика и лечение на грип и ARVI

лекарството се приема 30 минути преди хранене: – за профилактика: възрастни и деца над 15 години – 500 хил. ME всеки 1 път / ден 2 пъти седмично в продължение на 1 месец по време на заболеваемостта; деца с 3 до 15 години за 250 хиляди ME 1 път / ден 2 пъти седмично в продължение на 1 месец по време на нарастването на заболеваемостта; – с лечение на грип и ARVI: възрастни и деца над 15 години – 500 хиляди ME дневно 2 пъти / ден в продължение на 3 дни: деца от 3 до 15 години – 250 хиляди ME дневно 2 пъти / ден в продължение на 3 дни.

При комплексното лечение на урогенитални инфекции при възрастни

лекарството се приема 30 минути преди хранене 500 000 ME всеки ден 2 пъти на ден в продължение на 10 дни.

При комплексното лечение на енцефалит, пренасян от кърлежи

лекарството се приема 30 минути преди хранене: – с трескава форма: 500 000 ME 2 пъти на ден (сутрин и вечер) в продължение на 7 дни; – с менингеална форма: 500 хиляди ME 2 пъти на ден (сутрин и вечер) в продължение на 10 дни.

В случай на спешна профилактика на енцефалит, пренасян от кърлежи, лекарството се приема 30 минути преди хранене по 500 000 ME 2 пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на 5 дни. Антиклетъчният имуноглобулин се прилага веднъж дневно не по-късно от 4-ия ден след ухапване от кърлеж в доза 0,1 ml / kg.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Reaferon-EC Lipint® (Interferon Alfa-2b) 500 000 IU – 5 амп. за орален прием“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...