Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 17.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

Pro-Biotic 200+CFU 30 капс.

38.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 2340 промо точки
Купи и спечели 39 промо точки!

Pro-Biotic на Green Nature е хранителна добавка, предназначена да поддържа нормалното функциониране на храносмилателната и имунната система. Препоръчва се за възстановяване на здравата бактериална микрофлора, балансиране нивата на pH на стомаха, облекчаване на подуване и газове и укрепване на имунната система.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Pro-Biotic на Green Nature е хранителна добавка, предназначена да поддържа нормалното функциониране на храносмилателната и имунната система. Повлиява положително метаболитните процеси и повишава имунната функция. Препоръчва се за възстановяване на здравата бактериална микрофлора, балансиране нивата на pH на стомаха, облекчаване на подуване и газове и укрепване на имунната система. Тази добавка включва пробиотична смес, съдържаща седем различни пробиотични щама (Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Streptococcus thermophilus и Lactobacillus acidophilus) с минимум 200 милиарда CFU, заедно с 200 мг. късоверижен улин (пребиотик). Капсулите са направени с хипромелоза и титанов диоксид за киселинна устойчивост.

Този продукт е подходящ както за възрастни, така и за деца за продължителна употреба. Като хранителна добавка трябва да приемате по една капсула дневно. Можете да приемате този продукт по всяко време, независимо дали преди или след хранене. Ако в момента сте подложени на антибиотично лечение, препоръчително е да приемате Green Nature Pro-Biotic два часа след приема на антибиотика. Моля, уверете се, че не превишавате препоръчителната доза от една капсула в рамките на 24-часов период.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Pro-Biotic 200+CFU 30 капс.“