Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 15.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Primo Tabs (Methenolone Acetate) – 50 табл. х 25 мг.

144.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 8700 промо точки
Купи и спечели 145 промо точки!

Primo Tabs напълно уникален стероид, който няма идентични колеги. Ефектът му за придобиване на мускулен релеф се обяснява не само с ниското или дори нулевото ниво на задържане на течности, но и с неговата анаболна природа, а също и със свойството да задържа азот.

Изчерпан

Описание на продукта:

Primo Tabs напълно уникален стероид, който няма идентични колеги. Първо, Primobolan не се превръща в естрогени. Така че когато се използва, обикновено няма странични ефекти, свързани с естроген. Това означава, че проблеми като акне, подуване, гинекомастия и др. са рядко срещани и могат да бъдат свързани с употребата на Примоболан. По този начин той е много полезен стероид за тези, които са предразположени към нежелани странични ефекти, като акне и гинекомастия.

Поради факта, че примоболан практически не насърчава задържането на течности в тялото, често се използва ефективно при така нареченото „изчистване“. Ефектът му за придобиване на мускулен релеф се обяснява не само с ниското или дори нулевото ниво на задържане на течности, но и с неговата анаболна природа. А също и със свойството да задържа азот. А това главно означава, че поддържа мускулите много добре, когато калориите са в дефицит по време на сваляне.

Primo Tabs (Methenolone Acetate)

Поради мекия си характер, Primobolan често се използва заедно с други стероиди за по-силен ефект. В такива случаи често се използва малко по-ниска доза (50 – 100 мг. на ден). По време на фаза на диета или сваляне, за която се смята, че е основното му приложение, често се добавя неароматизиращ андроген като Тренболон. Такива комбинации биха подобрили физиката без задържане на вода и биха спомогнали за по-твърд и по-дефиниран вид на мускулест.

Неароматизиращи андрогенни / анаболни стекове  са много популярни сред конкурентните културисти и се оказват доста надеждни за бързо подобряване на формата на състезанието. Това съединение също се използва от време на време с по-мощни андрогени по време на обемисти фази на тренировка. Прибавянето на Тестостерон, Дианабол или Анадрол е често срещано.

Странични ефекти

Важно е също да се отбележи, че въпреки че андрогенният компонент на Примоболан е нисък, страничните ефекти все още са възможни. Следователно човек може да забележи мазна кожа, акне и растеж на косми по лицето / тялото по време на лечението. Мъжете с предразположение за загуба на коса също могат да намерят, че изостря това състояние и желаят да избегнат този продукт (инжекционните препарати нандролон са много по-добър избор). Въпреки че винаги е възможно, нежеланите реакции рядко достигат точка, при която те пречат на прогреса на цикъла. Primobolan очевидно е един от по-меките и безопасни орални стероиди в производството. Спортни жени, по-възрастни или по-чувствителни личности и начинаещи със стероиди без съмнение ще намерят това удобен стероид, с който да експериментирате.

Сред жените Primobolan е един от най-популярните стероиди в употреба. При доза от 50-75 мг. дневно симптомите на вирилизация са изключително рядко срещани. Разбира се, не бихте очаквали огромно количество мускулна маса с това лекарство. А вместо това трябва да очаквате бавно и стабилно (качествено) увеличение. Някои жени избират допълнително добавяне на други анаболици като Винстрол или Оксандролон. В опит да увеличат ефективността на изграждането на мускулите на цикъл.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Primo Tabs (Methenolone Acetate) – 50 табл. х 25 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...