Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 17.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 216 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Пирацетам /Piracetam/ AL – 15 табл. х 1200 мг.

50.00лв. 14.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 7200 промо точкиВземи срещу 3900 промо точкиВземи срещу 2400 промо точкиВземи срещу 900 промо точки
Купи и спечели 120 промо точки!Купи и спечели 65 промо точки!Купи и спечели 40 промо точки!Купи и спечели 15 промо точки!

Препоръчваме Ви най-високо качество руски аптечен пирацетам, който Е НАЛИЧЕН И В МОМЕНТА и може да поръчате ТУК!

Пирацетам, наричан още “стимулатор на интелигентността”, “лекарството чудо”, “smart drug” и още много други е един от малкото невероятни продукти в областа на ноотропиците (мозъчните стимуланти). Известен с невероятния си потенциал и същевременно с научно доказаната си пълна безопаност за здравето, пирацетам има много приложения, разкрити при опити от учени както върху хора, така и върху животни.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Производител:

Описание на продукта:

Препоръчваме Ви най-високо качество руски аптечен пирацетам, който Е НАЛИЧЕН И В МОМЕНТА и може да поръчате ТУК!

Какво е пирацетам?

Пирацетам, наричан още “стимулатор на интелигентността”, “лекарството чудо”, “smart drug” и още много други е един от малкото невероятни продукти в областа на ноотропиците (мозъчните стимуланти). Известен с невероятния си потенциал и същевременно с научно доказаната си пълна безопаност за здравето, пирацетам има много приложения, разкрити при опити от учени както върху хора, така и върху животни. Компютърни специалисти, геймъри, прожект мениджъри, специални части и военни, професионални спортисти – във всяка от тези категории пирацетам се е наложил като медикамент номер 1 за повишаване на капацитета – и физическия и умствения.

Фирма производител на продукта Piracetam AL

ALIUD PHARMA GmbH & Co. KG, локализирана в Laichingen, Germany, това е глобална био фармацевтична компания. ALIUD Pharma е 100% субсидирана от STADA Arzneimittel AG. Компанията е основана през 1986 от Egon F. Siebein.

Ползи от употребата на Piracetam

Пирацетам е бил използван от десетилетия като мозъчен стимулант. Той е един от първите от серията “рацетам”-и, които са разработени в историята на тази категория продукти и към този ден остава най-широко разпространения и с доказано действие. Изключително ефективен в повишаването на мозъчния капацитет и когнитивните му функции.

* Подобрена умствена дейност
* Много по-добра памет
* Подобрена способност за учене
* Феноменален фокус и концентрация
* Повишена сензитивност и скорост на реакциите
* Намалена физическа и мускулна умора

Механизъм на действие на продукта

Механизмът на действие на пирацетам не е напълно разбран. Но изследвания показват, че ефектът му върху биохимията на мозъка, невротрансмитерите и рецепторите му е несравнимо с нищо друго познато. Той не е нито седатив, нито стимулант, но влияе много върху когнитивните способности на мозъка. Пирацетам също така се смята че повишава количеството кислород в кръвта, най-вече в областта на мозъка, но това са само малка част от механизмите му на действие.

Безопасност, толеранс и взаимодействие с други препарати

Някой хора, които взимат пирацетам отчитат леки главоболия, както и гастроентерични проблеми и трудно заспиване, но това са доста редки случаи и се наблюдават при предозиране. Ако комбинирате пирацетам с лецитин или холин, те ще Ви спасят както от нежеланите действия на препарата. Така и ще упражнят синергистично действие върху пирацетама и ще го направят по-ефективен, подобрявайки мозъчната функция и забавяйки процеса на свикване с препарата. Пирацетам е доказано безвреден, безопасен за здравето, не е токсичен и почти няма наблюдавани странични ефекти.

Пирацетам в комбинации

Пирацетам се комбинира невероятно, както с други мозъчни стимуланти, така и с лецитин / холин, винаги препоръчваме употребата му.

Дозировка

Обичайната доза пирацетам е от 2400 мг. до 4800 мг. на ден, разделени на 3 равни дози. Някой проучвания казват че е препоръчително първите дни да се заредите с по-висока доза – 4000 мг. до 8000 мг. първите 2 дни. Действието на препарата започва от 30 до 60 минути след приема.

При какви заболявания повлиява употребата на Piracetam?

Деменция и болест на Алцхаймер: Многократно проведени проучвания през последните години, доказаха че пирацетам е изключително ефективен в лечението на когнитивния спад на мозъка при остаряване и деменция. Колкото по-слаба е мозъчната функция, толкова по-силно е действието му. Съобразено с това, механизмът на действие на пирацетам е асоцииран с неврохимичния дефицит на застаряващите мозъци, който се свързва с когнитивните дисфункции и проблеми. Тъй като този дефицит зависи изцяло от промените на свойствата на мозъчните мембрани, от изключителна важност е да се отбележи, че Piracetam не само влияе за подобряване на устойчивостта на мемраните. Но влиянието му е по-добро върху застарели мозъци, в сравнение с млади, както показват изпитванията върху животни и хора. Друг важен за отбелязване факт е, че този механизъм има специфична приложимост при мозъчните мембрани на болните от Алцхаймер пациенти.

Болестта на Паркинсон. Клинично проследени са вазомоторните и психометрични променливи при пациенти с болестта на Паркинсон. Отчетено е подобрение на вазомоторните реакции по отношение на времето, точността на реакциите, клиничното състояние и органичния мозъчен синдром.

Още

Нарушения в паметта: Благодарение на уникалния си механизъм на действие, пирацетам възстановява мембранния флуидитет до нормални нива и подпомага централната адаптация и компенсация посредством подобряване на микроциркулацията, метаболизма и невроналната функция. Като резултат пирацетам повлиява положително нарушенията в паметта. Това показва двойно-сляпо рандомизирано изследване на 162-ма пациенти с нарушения в паметта, избрани и проследени от техните семейни лекари. За изследването са изполвани два метода на интервенция. Медикаментозна (пирацетам) в съчетание с когнитивна психотерапия. Изследването е проследило три рандомизирани групи от 54 души всяка за период от 3 месеца. След 10-дневен изчистващ период, едната група е получила дневна доза 2.4г пирацетам, втората – 4.8г. пирацетам и третата – плацебо. Установява се, че комбинираната терапия е най-ефективна при пациенти, при които резултатите от проведените предварително тестове за паметови функции са били най-ниски. Най-добри резултати са постигнали пациентите, които са приемали 4.8г. пирацетам, особено тези, при които терапевтичната сесия е започнала 6 седмици след началото на медикаментозното лечение.

Вертиго и свързаните с него нарушения в равновесието. 

Пирацетам облекчава състоянието на вертиго след мозъчна травма, вертиго от централен произход. Като например при вертебробазиларна недостатъчност и перфиферни вестибуларни нарушения, особено при пациенти на средна и по-късна възраст.

Лечение на последствия от исхемични церебро-васкуларни инциденти, по-специално афазия. В последните години се забелязва нарастващ интерес към пирацетам относно приложението при лечението на инсулт. Причината е в уникалното двойно действие на веществото, а именно: 1. ефекта му върху васкуларната система и 2. подобряването на метаболитния процес в нервните клетки. Редица изследвания показват, че пирацетам е ефективен при пациенти с мозъчно-съдов инцидент, когато лечението започне своевременно. Също така, приложен в първите часове след инсулта, пирацетам подобрява неврологичния статус на пациентите с афазия. Пирацетам доказано подобрява афазичните нарушения (трудности при разбирането и/или при говорене) при пациентите.

Кортикален миоклонус. Внезапни, ритмични или неритмични, краткотрайни и неволеви мускулни контракции,засягащи един или група мускули. Пирацетам е ефективен при миоклонус, особено от кортикален произход, както като монотерапия, така и в политерапия. Резултати от проучване на отдела по мозъчна психопатология към университета на Киото, Япония показват също, че пирацетам повлиява добре атаксия и конвулсии, (но не и дизатрия). При храненето и писането на ръка също са отчетени значителни подобрения. В психологически аспект е отчетено значително подобрение при намалена мотивация, нарушения в съня, разстройство на вниманието и депресия. Като учените смятат, че това може да са вторични ползи, свързани с подобренията на миоклонуса.

Трябва ли да страдам от някакво заболяване, за да приемам пирацетам?

Не, разбира се! над 70% от ползващите пирацетам и мозъчни стимуланти са клинично здрави хора, които искат просто да повишат мозъчния и физическия си капацитет. Поради липсата на странични ефекти или вреди от препарата, а само на ползи, употребата му е особено широко разпространена сред всякакви професионалисти в работата си, професионални спортисти и т.н.

Взаимодействие на пирацетам с амфетамини, LSD, MDMA и други наркотични и психоактивни вещества?

Правени са редица изследвания на взаимодействието на пирацетам с горепосочените наркотични вещества и се смята, че той усилва действието им. Специално при употребата на амфетамини и метаамфетамини, както и при амфетамина с медицинско приложение – Adderall, пирацетам увеличава многократно действието на тези препарати, при много по-ниски от обикновеното дози. Той действа синергистично в комбинация с тези препарати, но имайте предвид, че подобни комбинации биха били много опасни, ако не са под лекарски надзор.

При изследване е открито също, че при 3 дни прием на Пирацетам в дози от 2400 мг./дневно, това прочиства рецепторите на мозъка и премахва изградения толеранс към екстази (MDMA), като действа отново синергистично и прави приема на ниски дози MDMA също толкова ефективен колкото първите пъти на приема му. Подобно синергистично действа и пирацетам в комбинация с LSD. Като не само че ускорява първоначалния кик от него, но и прави действието му по-силно, а и преживяванията, разказани от хора, участващи в този опит са много по-интензивни, отколкото при самостоятелен прием. Изводът е че пирацетам ускорява и подобрява и повишава действието на всякакви психоактивни съставки. Все пак Ви напомняме, че тъй като самият той все още е лекарство, което се изследва и действията на което не са напълно познати, напълно забранено е своеволното комбиниране на Piracetam с каквито и да било други препарати.

 

Използвана литература и източници

1. Pharmacopsychiatry. 1999 Mar.Piracetam: novelty in a unique mode of action.
Muller WE, Eckert GP, Eckert A.,Department of Pharmacology, Biocenter University of Frankfurt, Germany.
2.  Oepen G, Eisele K, Thoden U, Birg W. , Pharmacopsychiatry 1985 Nov;18(6):343-6
3. Israel L, Melac M, Milinkevitch D, Dubos G., Grenoble University Hospital, France.,Int Psychogeriatr 1994 Fall;6(2):155-70
4. Oosterveld WJ., Department of Otorhinolaryngology, University of Amsterdam, The Netherlands. Pharmacopsychiatry 1999 Mar;32 Suppl 1:54-60
5. (Katedry i Kliniki Neurologii  Akademii Medycznej im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu.
Wiad Lek 1998;51(7-8):321-5
6. Department of Neurology and School of Logopedics, Rheinisch-Westfalische Hochschule (RWTH), Aachen, Germany,Pharmacopsychiatry 1999 Mar;32 Suppl 1:38-43)
7. Department of Brain Pathophysiology, Kyoto University School of Medicine, Japan.Mov Disord 1996 Nov;11(6):691-700

Допълнителна информация

динична бройка или промо пакети:

1 блистер – 15 таблетки, 3 блистера – 45 таблетки, 5 блистера – 75 таблетки, 10 блистера – 150 таблетки

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Пирацетам /Piracetam/ AL – 15 табл. х 1200 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...