Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Oxandrolone (Анавар) – 100 табл. х 10 мг.

130.00лв. 109.90лв.

 

Oxandrolone е активното вещество, което е още познато и под търговското име Анавар. Oxandrolone е сред най-популярните, орални анаболни стероиди, като употребата му се свързва с много ниско подтискане на собственото хормонално пройзводство, мощен анаболен ефект и също така Oxandrolone е сред малкото анаболни стероиди, които се подходящи за прием и от жени.

Категория: Етикет: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Oxandrolone – основни ползи и начин на употреба

Oxandrolone е активното вещество, което е още познато и под търговското име Анавар. Oxandrolone е сред най-популярните, орални анаболни стероиди, като употребата му се свързва с много ниско подтискане на собственото хормонално пройзводство, мощен анаболен ефект и също така Oxandrolone е сред малкото анаболни стероиди, които се подходящи за прием и от жени. Oxandrolone се предлага под формата на таблетки и се приема орално, като основните ползи от употребата му са драстично повишена мускулна плътност, сепарация, васкуларизация и също така мощно действие върху изгарянето на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.

Oxandrolone – дозировка и комабинация с други анаболни стероиди

Oxandrolone рядко се използва самостоятелно в цикли, като изключение правят циклите, които са формулирани за жени, където препаратът се използва в ниски дози от порядъка на 2.5 – 5 мг./дневно.

При мъжете, в зависимост от целите, Oxandrolone се използва в дози от 30-50 мг./дневно и винаги е придружен от друг анаболен стероид, с по-висока андрогенна активност, като Тестостерон, Тренболон и др.

Oxandrolone е най-често използван в цикли за релеф и/или предсъстезателни подготовки, където ефектът му е най-силно ценен и най-силно изразен.

Oxandrolone – възможни странични ефекти и как да се справим с тях

Oxandrolone е сред най-меките анаболни стероиди на пазара, който носи много нисък риск от появата на странични ефекти, но въпреки всичко този риск съществува. Един от възможните странични ефекти от употребата на Oxandrolone, макар ниската му андрогенна активност е появата на косопад при предразположените, поради факта, че хормонът е пряк дериват на изключително силно андрогенния дехидротестостерон. Този страничен ефект се среща рядко и в повечето случай е в следствие на употребата на много високи дози от хормона. Друг възможен страничен ефект от употребата на Oxandrolone е натоварване на функцията на черния дроб, което е присъщо за всеки орален анаболен стероид. За да се презастраховате, се препоръчва паралелната употреба на препарати, като екстракт от магарешки бодил и др.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Oxandrolone (Анавар) – 100 табл. х 10 мг.”