Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 15.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 137 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Nandrolone Decanoate – 10 мл. х 300 мг.

79.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

За първи път Нандролон Деканоат се появи на рафтовете на аптеките през 1962 г. От този момент популярността на лекарството расте. За няколко десетки леи това лекарство е един от най-популярните стероиди сред културистите. Тази популярност се дължи на ниската вероятност от странични ефекти и високия процент анаболна активност.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

За първи път Nandrolone Decanoate се появи на рафтовете на аптеките през 1962 г. От този момент популярността на лекарството расте. За няколко десетки леи това лекарство е един от най-популярните стероиди сред културистите. Тази популярност се дължи на ниската вероятност от странични ефекти и високия процент анаболна активност.

Ефект и начин на употреба на Nandrolone Decanoate

Ефектът от Нандролон е бавен. По време на курса анаболният ефект на лекарството се проявява постепенно, същото постепенно се проявява и набор от мускулна маса. От това можем да заключим, че курсът на Нандролон трябва да бъде по-дълъг от курса на останалите анаболици. Отбелязва се, че приемайки една и съща доза тестостерон за едно и също време, можете да спечелите маса два пъти повече от приема на нандролон, но масовото отстъпване ще бъде много по-силно. Стандартната продължителност на курса е от 8 до 10 седмици. Някои спортисти обаче практикуват приема на лекарството в продължение на шест месеца, като постепенно увеличават дозировката.

Поради дългия период на активност на лекарството, една инжекция седмично ще бъде достатъчна. Ако обаче седмичната доза на лекарството е голяма, тогава тя се разгражда на няколко инжекции. Оптималната седмична доза е 200-400 мг. от лекарството, т.е. с необходимостта да започнете курса с по-ниски дози. Този подход ще даде възможност да се оцени как наркотикът действа върху тялото ви, за да предотвратите някои възможни проблеми.

Плюсове при употреба

Елиминира болката в ставите, като подобрява производството на синовиална течност. Увеличава броя на еритроцитите в кръвта, което подобрява транспорта на кислород в тялото. Повишен имунитет. Ниска вероятност от странични ефекти. Поради малкия андрогенен индекс на акне, скалпа и растежа на косата на други части на тялото са много редки. Вероятността за тяхното появяване обаче не може да бъде напълно изключена, тъй като те се появяват при използване на каквито и да е стероиди.

Максималната доза е 600 мг. на седмица, но не забравяйте, че увеличаването на дозата води до повишен риск от странични ефекти. Освен това, ако курсът ви е повече от осем седмици, трябва да започнете да използвате допълнителни лекарства (хорион гонадотропин (по време на курса 2 пъти седмично за 500 единици, като се започне с четвъртата седмица), за да се елиминира активността на прогестерон. необходимо за свързване на бромокриптин с 1,25 mg, два пъти на ден, като се започне от 2-ра и завършва две седмици след края на прием на нандролон . Също така, за да се възстанови оста на хипоталамус-хипофиза-тестисите, си струва да се започне от последната седмица от курса на свръхрастеж в продължение на 3-4 седмици, за да се вземе Кломид от 50-100 мг., като постепенно се намалява дозировката.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Nandrolone Decanoate – 10 мл. х 300 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...