Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 15.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

N-Acetyl L-Tyrosine Powder – 250 гр.

79.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

N-Acetyl L-Tyrosine 350 мг 60 капсули на отлична цена от Swanson е хранителна добавка, съдържаща специално разработена формула на аминокиселината L-тирозин, подложена на ацетилиране – N-ацетил L-тирозин (NALT), характеризираща се с голяма разтворимост и абсорбация. Стимулира синтеза на невротрансмитери, благодарение на което възстановява оптималното функциониране на мозъка, засилва психомоторните функции, влияе на настроението и емоционалната стабилност и предпазва от когнитивни дисфункции.

Изчерпан

Описание на продукта:

  • Перфектно абсорбируема форма на тирозин
  • Подобрява психическото благополучие
  • Засилва познавателните функции
  • Повишава нивото на енергия и мотивация
  • Намалява ефектите от стреса
  • Има ноотропни свойства
  • N-Acetyl L-Tyrosine 350 мг 60 капсули е на невероятна цена от Swanson​

Какво знаем за Н-ацетил Л-тирозин?

N-Acetyl L-Tyrosine е хранителна добавка, съдържаща специално разработена формула на аминокиселината L-тирозин, подложена на ацетилиране – N-ацетил L-тирозин (NALT), характеризираща се с голяма разтворимост и абсорбация. Стимулира синтеза на невротрансмитери, благодарение на което възстановява оптималното функциониране на мозъка, засилва психомоторните функции, влияе на настроението и емоционалната стабилност и предпазва от когнитивни дисфункции.

Как действа Н-ацетил Л-тирозин?

Н-ацетил Л-тирозин с топ цена съдържа ацетилираната форма на L-тирозин и затова е силно бионалична и перфектно се абсорбира. N-ацетил-L-тирозин (NALT) е производна на протеиногенната аминокиселина, известна като тирозин. Той принадлежи към водоразтворимите съединения и има отлична бионаличност и абсорбция. Преобразува се в организма в свободна аминокиселина, която функционира напр. като предшественик на катехоламините.

Доставеният от продукта N-Acetyl L-Tyrosine NALT насърчава синтеза на ключови невротрансмитери. Той осигурява на организма лесно усвоим тирозин, който се използва главно за производството на допамин и норадреналин. Тези вещества влияят на много функции на човешкото тяло и ум. Те са силно ангажирани в регулирането на настроението и са отговорни за когнитивните функции, умствената и физическата активност и мотивация.

Н-ацетил Л-тирозин на изгодна цена подобрява настроението. Общоизвестно е, че невротрансмитерите като допамин, адреналин и норадреналин оказват огромно влияние върху психичното благополучие. Те засягат емоционалните процеси и познанията от по-висок ред. Те Ви позволяват да почувствате щастие и удовлетворение. Отговорни са и за мотивацията. Нарушеният им синтез често корелира с депресията. Интересното е, че някои изследвания показват, че хора с депресия обикновено имат твърде ниски нива на тирозин. Това може да предполага, че дефицитът на тази аминокиселина инхибира производството на невротрансмитери.

Приемът на N-Acetyl L-Tyrosine подобрява когнитивните функции. Гореспоменатите невротрансмитери са не само решаващи за Вашето настроение, но и за умствената работа. Те Ви помагат да се съсредоточите, дават Ви възможност да запаметявате и да си припомняте различни видове данни и да ускорите мисловните процеси. Следователно изглежда, че тяхното засилено производство може да засили познавателните функции.

Н-ацетил Л-тирозин действа благоприятно и при стрес, защото смекчава последиците от него. Нито тирозинът, нито неговата ацетилирана производна форма имат типични антистресови ефекти. Независимо от това те могат да смекчат последиците от стреса и да предотвратят когнитивното увреждане, което често се причинява от стресовите фактори.

N-Acetyl L-Tyrosine на уникална цена е добър начин да обогатите диетата си с тирозин, аминокиселина, която е важна за здравословното функциониране на тялото. Добавката се препоръчва на хора, изложени на силен, дългосрочен стрес.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „N-Acetyl L-Tyrosine Powder – 250 гр.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...