Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 17.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Masteron (Methyl Drostanolone) – 100 табл. х 10 мг.

84.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 5100 промо точки
Купи и спечели 85 промо точки!

Активното вещество на стероидния Masteron е Drostanolone и той е в опаковка от 100 табл. по 10 мг. Както и професионалните спортисти, така и аматьорите често използват Masteron. Основната причина, поради която той е толкова популярен сред спортистите, са необичайните характеристики на активното му вещество.

Изчерпан

Описание на продукта:

Активното вещество на стероидния Masteron е Drostanolone и той е в опаковка от 100 табл. по 10 мг. Както и професионалните спортисти, така и аматьорите често използват Masteron. Основната причина, поради която той е толкова популярен сред спортистите, са необичайните характеристики на активното му вещество. Masteron е съставното производно на биологично активната форма на тестостерон (дихидротестостерон). Мастерон няма ефект на ароматизация, независимо от дозировката и няма случаи на оценка на нивото на естроген, докато приемате това лекарство. Няма да има естрогенен ефект по време на употребата на Masteron, тъй като обемът на андрогените ще бъде удължен.

Как се използва Masteron (Methyl Drostanolone)

Резултатите от Masteron често показват здравина и по-изваяна форма на мускулите. Въпреки това, не всеки от спортистите, които приемат този стероид, би могъл да постигне най-добри резултати от него. Повечето от спортистите приемат Мастерон, за да намалят слоя мазнини, който е под кожата. Masteron се използва най-често в продължение на 4 седмици, точно преди началото на състезанието, за да подготви перфектно състоянието на мускулите. Този стероид става още по-ефективен, когато се използва заедно с лекарства от тип Methenolone, Parabolan, Stanozolol и Oxandrolone.

Често се използва за не повече от 100 мг в интервала от 2 дни. Когато става въпрос за момента на допинг-контрола, който трябва да се направи след състезанието, Masteron прави услуга за спортистите. Тъй като те често го използват в продължение на 2 седмици точно преди този сериозен кръвен тест. Стероидът няма да се покаже при резултатите от тестовете, тъй като тялото не може да запази своите компоненти. Това не е единствената причина за неговата популярност – Masteron показва качествено изграждане на мускули, защото има анаболни характеристики.

Как се приема

За да се избегнат възможностите на хидропси и проблеми с повишаването на нивото на естроген в кръвта, лекарството трябва да се приема внимателно. Това означава да се спазва и да не се увеличава предписаната ви доза. Ако комбинирате Masteron със Stanozolol или Primobolan , ще получите висококвалифицираната мускулатура и по-малко лоши ефекти, след като спрете приема на лекарството, въпреки не твърде забележимите промени в мускулната маса и силата. Жените често приемат Мастерон преди състезанията, в дозировка от 100 мг. на всеки 4-5 дни, въпреки че обикновено не го приемат по време на обикновени тренировки. Този стероид не влияе вредно върху черния дроб. Не е имало случаи на гинекомастия или високо кръвно налягане.

Основният проблем е появата на пъпки и възможно бързо оплешивяване, тъй като дехидротестостеронът въздейства върху андрогенните рецептори, най-вече върху главата. Имайки предвид, че  Masteron вероятно не се използва във високи дози и че спортистите го приемат само няколко седмици, те често понасят безпроблемно употребата на този стероид. Мастерон не предизвиква хепатотоксичен ефект върху организма, тъй като не е стероид, алкилиран от С17-алфа. Чернодробните заболявания обикновено не се провокират от Мастерон.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Masteron (Methyl Drostanolone) – 100 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...