Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 17.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Hexarelin 10 мг.

119.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 7200 промо точки
Купи и спечели 120 промо точки!

Hexarelin е хексапептид, което означава, че се състои от шест аминокиселини. Въпреки че споделя тази структурна характеристика с GHRP-6, той се различава по своята специфична последователност и молекулярна структура. Тези разлики допринасят за неговите уникални биологични ефекти и сила в сравнение с други пептиди. Hexarelin е известен със своята мощна способност да стимулира освобождаването на растежен хормон (GH). Смята се за един от най-мощните налични пептиди, освобождаващи GH, като често индуцира по-високо освобождаване на GH от GHRP-6. Това го прави много ефективен за приложения, които се възползват от повишените нива на GH, като мускулен растеж, загуба на мазнини и възстановяване.

Категория: Етикети: , , , , , , , , , Производител:

Описание на продукта:

Hexarelin е хексапептид, което означава, че се състои от шест аминокиселини. Въпреки че споделя тази структурна характеристика с GHRP-6, той се различава по своята специфична последователност и молекулярна структура. Тези разлики допринасят за неговите уникални биологични ефекти и сила в сравнение с други пептиди.

Hexarelin е известен със своята мощна способност да стимулира освобождаването на растежен хормон (GH). Смята се за един от най-мощните налични пептиди, освобождаващи GH, като често индуцира по-високо освобождаване на GH от GHRP-6. Това го прави много ефективен за приложения, които се възползват от повишените нива на GH, като мускулен растеж, загуба на мазнини и възстановяване.

За разлика от GHRP-6, за който е известно, че значително повишава апетита, Hexarelin обикновено няма същия ефект. Тази характеристика прави Hexarelin предпочитан избор за хора, които искат да избегнат стимулирането на глада, което често придружава други GH-освобождаващи пептиди. Позволява на потребителите да се възползват от предимствата на освобождаването на GH без недостатъка на повишения апетит, което може да бъде особено полезно за тези, които управляват хранителния си прием.

Hexarelin споделя някои потенциални странични ефекти с GHRP-6, като възможно повишаване на нивата на кортизол и пролактин. Тези хормонални промени могат да доведат до различни физиологични ефекти и потребителите трябва да са наясно с тях, когато включват Hexarelin в своя режим. Освен това е известно, че Hexarelin потенциално причинява по-бърза десенсибилизация при редовна употреба, което означава, че неговата ефективност може да намалее с времето. За да се смекчи това, се препоръчва внимателно циклиране и стратегическа употреба, за да се запази ефикасността му и да се сведат до минимум страничните ефекти.

Hexarelin се използва предимно заради силните си свойства за освобождаване на GH. Подпомага растежа на мускулите, подобрява загубата на мазнини, подпомага възстановяването и предлага ползи против стареене. Способността му да повишава нивата на GH без значително повишаване на апетита го прави универсален инструмент за спортисти, бодибилдъри и хора, търсещи ползите от терапията с GH. Ефектите на Hexarelin върху мускулната хипертрофия, подобрената композиция на тялото и възстановяването от увреждания, предизвикани от упражнения, са особено ценени в контекста на спорта и фитнеса.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Hexarelin 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...