Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 23.06.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Dianabol – 100 табл. х 10 мг.

79.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

Dianabol, наричан още D-bol или Dbol, е стероидна алтернатива, която се появи на повърхността през 50-те години. Първоначалният цикъл на Dianabol трябва да се консумира орално и да се слее с друг бързодействащ стероид, като тестостерон.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Dianabol, наричан още D-bol или Dbol, е стероидна алтернатива, която се появи на повърхността през 50-те години. D-bol стероидите са вторите най-популярни анаболни стероиди, които някога са правени, след тестостерон. Той беше представен на американския пазар от Джон Зиглер и беше пуснат от компания, наречена Ciba Specialty Chemicals през 1958 г. Стероидът е в популярна употреба оттогава сред културистите, помагайки им да придобият мускули и сила, отстъпвайки на ефективността на тялото. В кръговете за културизъм, стероидът често се нарича просто „D-bol“.

Dianabol работи на цикли

Dianabol работи на цикли, като всеки цикъл продължава няколко седмици. Начинаещите трябва да използват стероида за цикъл, който обхваща шест седмици. След цикъла се препоръчва интервал от две до три седмици, така че тялото да има време да се възстанови от ефектите на стероида. Този период обаче не е пълна фаза на почивка. Все още трябва да тренирате ежедневно. Вероятно ще видите резултати след фазата на почивка. Ако обаче не постигнете желаните резултати, може да увеличите дозата в следващия цикъл. Както беше споменато по-горе, дозировката трябва да бъде минимална през първия цикъл, тъй като тялото трябва да свикне със стероида.

За културистите цикълът би бил по-кратък и ще продължи три до четири седмици. Това е така, защото културистите неизменно приемат много по-висока доза в сравнение с това, което консумират любителите. Първоначалният цикъл на Dianabol трябва да се консумира орално и да се слее с друг бързодействащ стероид, като тестостерон. В случай, че по-високата доза не върши магията си, винаги има инжекционен Dianabol, за да се върнете отново. Инжекционният Dianabol обаче не е толкова лесен за закупуване като орални стероиди, тъй като те изискват рецепта.

Dianabol е основен стероид. Това означава, че стероидният цикъл не винаги трябва да бъде проектиран около него. Въпреки това, когато се подрежда, Dianabol се вписва перфектно и проявява отлична синергия с подобни стероиди като Eквипоаза, Мастерон и Tренболон.

Странични ефекти

Dianabol има доста странични ефекти и въздействията могат да бъдат различни както за жените, така и за мъжете. Често документираните ефекти са плешивостта на мъжкия модел, акне, подуване на корема, колебания в теглото, повишена коса на тялото, нередовни менструални цикли, промени в настроението и агресивно поведение, повишен апетит, сърцебиене, гинекомастия и увреждане на черния дроб. Тези ефекти могат да бъдат противодействани на други лекарства; тези лекарства обаче могат да представляват свои нежелани реакции и риск.

Увреждането на черния дроб е основен страничен ефект на Dianabol, в допълнение към потенциалните проблеми със сърцето. Dianabol е изключително токсичен за черния дроб, особено при хора, които приемат големи дози или консумират лекарството за продължителен период. Ето защо консумацията на Dianabol сред културисти и други хора е ограничена до няколко седмици.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Dianabol – 100 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...