Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 27.10.2021 г. този продукт е поръчан и закупен от 147 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Deca-Derabolin (Nandrolone Decanoate) – 100 табл. х 10 мг.

49.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Нандролонът е анаболен стероид, който се среща напълно естествено в човешкият организъм, дори и това да е много минимални количества. Той цели да увеличи производството и екскрецията на еритропоетин с урината. След употреба се свързва се заедно с андрогенния рецептор дори повече от самия тестостерон, но заради самата си неспособност да да действа на мускула по такъв начин, той има по-малък ефект върху растежа на самите мускули.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Анаболните стероиди са синтетични производни на тестостерон. Определени клинични ефекти и нежелани реакции показват андрогенните свойства на този клас лекарства. При тях не е постигната пълна дисоциация на анаболни и андрогенни ефекти. Следователно действията на анаболните стероиди са подобни на тези на мъжките полови хормони с възможността да причинят сериозни нарушения на растежа и сексуалното развитие, ако се дават на малки деца. Съобщава се, че анаболните стероиди увеличават липопротеините с ниска плътност и намаляват липопротеините с висока плътност. Тези промени се връщат към нормалното при прекратяване на лечението.

Нандролонът е анаболен стероид, който се среща напълно естествено в човешкият организъм, дори и това да е много минимални количества. Той цели да увеличи производството и екскрецията на еритропоетин с урината. След употреба се свързва се заедно с андрогенния рецептор дори повече от самия тестостерон, но заради самата си неспособност да да действа на мускула по такъв начин, той има по-малък ефект върху растежа на самите мускули.

Нандролон или Дека се слави със своята бързина и бързодействие при качването на голяма мускулна маса и рязкото увеличаване в силата по време на тренировка. Той се смята за един от най-сериозните от към ефект медикаменти, като дори се използва при физическо отслабване при хора болни от СПИН или възрастни, които имат затруднение в движението. При един нормален човек, в организма обичайното съотношение между тестостерон и нандролон е 40:1. Въпреки това Нандролонът има в пъти по-висока активност от тази на тестостерона , което подпомага за нарастването на метаболизма, без да засяга допълнително черният дроб.

Имайте в предвид че дека-дераболинът не се изчиства лесно от организма ви. В някой случаи дори до 8 месеца след последната доза, се виждат остатъчни материали и следи във вашият организъм, които би могли да попречат при допинг тест.

Препоръчителният период за цикъл е между 6-8 седмици. Достига се оптимален резултат при прием и комбинация с други видове препарати, като едни от най-известните са  Dianabol (Мethandrostenlone, Methandienone) и тестостерон естери като Сустанон(Sustanon), Тестостерон пропионат,Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Deca-Derabolin (Nandrolone Decanoate) – 100 табл. х 10 мг.“