Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 05.12.2023 г. този продукт е поръчан и закупен от 148 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

D-Boll (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.

39.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

За много билдери този метан остава номер едно препарат за мускулна маса, тъй като активния му състав отговаря на описанието и листовката в кутията с луксозни блистери и код за проверка от официалния сайт на производителя.

Изчерпан

Категория: Етикет: Производител:

Описание на продукта:

За много билдери този метан остава номер едно препарат за мускулна маса, тъй като активния му състав отговаря на описанието и листовката в кутията с луксозни блистери и код за проверка от официалния сайт на производителя.

Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон. Другите му често срещани имена са дианабол, диана, бионаол, д-бол, данабол и други продукти с активен състав метандиенон/метандростенолон, Дианабол. С разлика, че D-Boll е предназначен за елитни състезатели, тъй като фирмата производител е специализирана в създаването на анаболни стероиди за елитни състезатели.

Метандиенона е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико. Метандиеона е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба на метандиенона:

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат. Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосроната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

Дозировка на метандиенон:

Оптималната дневна доза на метандиенона е от 20-50 мг на ден.
Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

Откриване при употреба на метандиенон при допинг тест:

Метандиенона е обект на чернодробна биотрансформация от различни ензимни пътища. Основните метаболити се откриват в урината до 4 дни, а наскоро открит метаболит хидроксиметил, се открива в урината до 19 дни след еднократна перорална доза от 5 мг. Някои от метаболитите са уникални за метандростенолона. Методите за откриване в урината обикновено включват газова хроматография – масова спектрометрия.

Отрицателни страни:

Във високи дози над 40 мг или повече на ден може да започнат да се появяват странични ефекти. При мъжете се получава гинекомастия, високо кръвно налягане, акне и плешивост. Препаратът може да причини тежки нежелани реакции при жените дори и при ниски дози. В допълнение той се метаболизира в метилестрадиол от ароматаза. Това означава, че без прилагане на ароматазни инхибитори като Анастрозол или Аминоглутетимид страничните ефекти при мъжете ще се появят с течение на времето. Много от потребителите се борят с естрогенните странични ефекти с Нолвадекс или Кломид. Продължителният прием на метандиенон може да доведе до увреждане на черния дроб. Той също така намалява сексуалната функция.
В заключение може да се каже, че положителните ефекти на метандиенона са по-малко от нежеланите реакции, които причинява. Ако не сте професионални културисти, по-добре би било да наблегнете на правилното хранене, приема на хранителни добавки като протеини и аминокиселини.

Бърз преглед:

Активен живот: 6-8 часа
Клас на препарата: анаболен/андрогенен стероид (орален)
Средна доза: мъже 15-50 мг/ден….жени 5 – 10 мг/ден
Акне: Да , особено при високи дози
Водна задръжка:Да , подобна на от тестостерон
Високо кръвно налягане:Да
Токсично за черния дроб: Да
Ароматизация: Да
Дхт преобръщане: Не
Намаляване на функцията на HPTA: Да, в зависимост от дълготрайността и дозите на цикъла

История на Дианабол:

Дианабол е старото “Ciba” марково име за оралният стероид метандростенолон. Дериват е на тестостерон, изразяващ силни анаболни и средно андрогенни свойства. Първо става достъпен през 1960-та, и бързо става най-любимият и разпространен анаболен стероид във всички форми на атлетиката. Това е поради факта, че е лесен за използване и много ефективен.

В Щатите дианабол има “метеорична” история, експлодира за известно време, после бързо изчезва. Много са нервните през 80-те когато полседните Щатски приложения са отстранени от фармацевтиката и медицината забранява използването на Дианабол. Но факта, че дианабол няма в Щатите за над 30 години не го прави по-малко популярен. Той остава най-често изпозваният стероид на черния пазар в Щатите. От както има страни, в които се произвежда сигурно и така ще си остане.
Странични ефекти на Дианабол

Подобен на тестостерон и анадрол 50, дианабол е силен стероид, но и причиняващ личими странични ефекти. За начинаещи метандростенолон е доста естрогенен. Гинекомастия е често срещан проблем по време на цикъл, и може да се развие още в началото(особено като се изпозват големи дози). Също така и водната задръжка може да се превърне в проблем, приичиняваща “омазняване” на релефа на мускулите. За това чувствителните биха държали естрогенът под контрол с добавянето на анти-естрогени като нолвадекс и/или провирон. По-добрият избор обаче са армидекс, фемара, аромазин.

В допълнение, при андрогенните странични ефекти често се наблюдава мазна кожа, акне и окосмяване(тяло/лице). Агресията също се увеличава с такъв силен стероид, така че внимавайте да не се промените към по-лошо по време на цикъл. Оплешивяването също може да е проблем, особено за предразположените. За това по-добре да го избегнат и да изберат по-слаб анаболик като дека-дураболин. Въпреки дианабол да се преобразува в по-силен стероид поради взаимодействието му с ензима 5-алфа редуктаза(същият ензим, който превръща тестостерон в дехидротестостерон), той има много малък афинитет към това преобразуване в човешкото тяло.

Примерни дози на Дианабол:

Поради средната си андрогенност дианабол е само популярен сред мъжете. Ако се изпозва при жените, силни симптоми за вирилизация са възможен резултат. Някои обаче експериментират в ниски дози(5мг) и го смятат за изключително мощен за качване на нова мускулна маса. Ефективността му се сравнява с тестостерон и анадрол 50 и също така е популярен за качване на маса. Дневна доза от 20-40 мг е достатъчна да даде на почти всекиго драматични резултати. Някои използват много по-големи дози, но тази практика довежда до много по-изразени странични ефекти.

С какво можем да комбинираме Дианабол:

Добре се съчетава с други стероиди като дека-дураболин, с който могат да се очакват изключителни резултати, със странични ефекти не много по-големи от колкото изпозлването само на дианабол. За повече маса дълготраен тестостеронен естер катотестостерон енантат може да се използва, но поради подобните (естрогенни/андрогенни) свойства на този андроген, страничните ефекти могат да са доста силни с тази комбинация. Както казахме по-рано помощни препарати(като нолвадекс и/или провирон) могат да се добават при такава комбинация.

Колко време трябва да приемаме Дианабол и какво трябва да правим през това време?

За да може да се изпозва орално, този препарат е ц17-алфа алкилиран. Знаем че тази алтернатива предпазва стероида да бъде деактивиран от черния дроб(позволяваща почти цялото вещество да навлезе в кръвта), но и е токсично за него. По-дългото изпозване на ц17-алфа алкирилирани вещества може да доведе до серизони щети на черния дроб – дори образуването на определени видове рак. Със сигурност е добре да се посещава доктор от време на време по време на цикъл да преглежда чернодробните ензими и функции. Циклите също така трябва да са кратки, обикновени по-малко от 8 седмици за избягване на сериозни щети. Жълтеницата обикновено е пурвият видим знак за проблеми с чения дроб. Това състояние продуцира жълтеене на кожата, може дори ретината на окото да пожълтее, ясен показател за неприятности. Ако това се появи , веднага да се спре препарата и да се прегледа от докотр. Тук е момента, в който по-нататъчни проблеми могат да бъдат избегнати.

Сравнение на Болденон с Дианабол:

Интересно е, че структурата на метансростенолон е идентична с тази на болденон(EQ), освен че има добавена ц17-алфа алкализация. Този факт показва разликата при добавянето на ц17алфа алкализация, тъй като болденон и дианабол действат по различен начин в тялото. Основната разлика е скоростта за естрогенни странични ефекти, доста по-изразени при дианабол. Болденон е доста “мек” в този случай, поради което често потребителите нямат нужда от анти-естрогени. Дианабол е много по-естрогенен, не защото по-лесно ароматизира, всъщност ц17-алфа метиловата група и ц1-2 двойна връзка забавят процесът на армоатизацията. Проблемът е, че метандростенолон се преобразува в 17алфа метиллестрадиол, биологично по-активна форма на естроген от от нормален естрадиол. Дианабол се оказва и по-силен в изграждането на маса в сравнение с болденон, подкрепящ идеята, че естрогенът играе важна роля в анаболизма. Всъщност болденон и метандростенолон са толкова анаболно различни, че рядко се смятат за свързани един с друг. Като резултат дианабол се иползва за качване на маса, докато болденон е перфектен за орелефяване и покачване на качествена маса.

Как трябва да приемаме Дианабол и по кое време през деня?

Полуживотът на дианабол е само около 3-4 часа, което означава, че няма да са балансирани нивата му в кръвта през целия ден. Потребителя може да взима таблетките разделени на няколко приема или на веднъж. Обикновено се препоръчва да се взимат разделено за да се регулира концентрацията в кръвта. За сметка на това обаче ще е по-малък върхът на нивата на кръвта, така че може и да се замени тази опция. Изследователя на стероида Бил Робертс смята, че взимането на веднъж дозите през деня ще има по-малко драматичен ефект върху функциите на хипоталаммуса/хипофизата/тестисите (HPTA), тъй като всеки ден има определен период когато нивата на хормоналните стероиди не са толкова преувеличени.

От както знаем, че кръвната ни концентрация ще достигне върха си след 1,5 до 3 часа след приема, все още се чудим кога ще е най-добре да вземем таблетките. Излгежда логично да се вземат рано през деня , за предпочитане известно време преди тренировка, което ще даде оптимален ефект. Така няколко часа през деня ще имат богат на андрогени метаболизъм за да се ускори усвояването на храната, особено при критичните часове след тренировка.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „D-Boll (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...