Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 21.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 197 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

SARMS Cardarine – Кардарин (GW 501516) – 60 капс.

89.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 5400 промо точки
Купи и спечели 90 промо точки!

Cardarine е от серията SARM или SARMs – селективни модулатори на андрогенните рецептори – последна иновация в спортните медикаменти!

GW-501516, или по-добре познат като  Cardarine, представлява уникален продукт, официално класидициран като PPAR рецептор агонист (PPAR-RA).

Категории: , Етикети: , Производител:

Описание на продукта:

Cardarine е от серията SARM или SARMs – селективни модулатори на андрогенните рецептори – последна иновация в спортните медикаменти!

GW-501516, или по-добре познат като  Cardarine, представлява уникален продукт, официално класидициран като PPAR рецептор агонист (PPAR-RA). Проучванията върху Cardarine започват през далечната 1992 г, като основната цел е и усилия в тези проучвания е намирането на удачен и безопазен продукт за различни кардио-васкуларни заболявания, диабет, прекомерно затлъстяване и др. Скоро става ясно, че Cardarine е високо ефективен с цел повишаване на издържливостта, носейки обаче със себе си сериозен риск от появата на рак. Скоро обаче става ясно, че този риск е на лице при изключително високи дози, които в реални ситуации са невъзможни за достигане (500-1000 пъти по-високи от тези, които човек би приел при нормални обстоятелства).

Функций на Cardarine 

Cardarine (GW-501516) се свързва с  PPAR рецептора, и по-специално с нуклеусите в атомите които отговарят за следенете и функцията на тироидните и стероидни хормони в организма. Тази способност на Cardarine води до генна-експресия, която основно се грижи за енергиините нива и изразходваната от организма енергия.

Проучванията около Cardarine демонстрират драстично повишен метаболизъм, особено метаболизма на мастните киселини в тялото. Също така, проучванията демонстрират липса на затлъстяване дори при неспазването на специализирана диета и приема на нездравословни храни, както и демонстрират превенция на появата на Диабет Тип 2. Cardarine също така, доказано повишава нивата на добрия холестерол HDL и намалява нивана на вредния LDL, като тези ефекти са на лице дори без физически упражнения.

Ефектите на Cardarine са драматични и са особено добро допълнение към стака на всеки атлет. Повишена издържливост е сред най-честите положителни ефекти, които атлетите изпитват. Употребяващите Cardarine споделят, драстично намалено усещане за умора, което им позволява да тренират значително по-продължително и тежко. Кардио-васкуларната издържливост от употребата на Cardarine  е толкова силна, че почти не може да бъде сравнена с друг подобен препарат. Това важи особено много за тези спортисти, които употребяват анаболния стероид Тренболон, тъй като той драстично намалява кардио-васкуларната издържливост. Това прави Cardarine отлично допълнение към всеки цикъл с Тренболон.

Ефектите от употребата на Cardarine също така спомагат драстично за загубата на подкожни мазнини, поради факти, че Вие ще бъдете способни да тренирате по-продължително и далеч по-интензивно. Освен това, употребата на Cardarine, за разлика от повечето агенти по изгаряне на мазнини, не носи със себе си абсолютно никакъв риск от катаболен ефект (ефект по загуба на мускулна маса). Също така, Cardarine доказано повишава способността и ефективността на организма да усвоява правилно хранителните вещества и да ги транспортира точно там, където са нужни. На кратко казано, употребата на Cardarine води до повишен метаболизъм, повишена енергия и изключително подобрена способност на организма да уползотворява хранителните вещества.

Странични ефекти от употребата на Cardarine

Единственият възможен страничен ефект от употребата на Cardarine се отнася до риска от появата на ракови образования, но както вече споменахме, това е риск, който не е може да бъде достигнат в реални условия,а само в лабораторни при изключитено високи дози на прием.

Естрогенни: Не съществува риск от появата на естрогенни странични ефекти от употребата на Cardarine, като водна задръжка, високо кръвно, гинекомастия и др.

Андрогенни: Отново, Cardarine не носи никакъв риск от появата на андрогенни странични ефекти, като акне, косопад, окосмяване и вирилизация и е абсолютно безопасен за употреба и от жени.

Сърдечно-съдови: Cardarine не носи риск от появата на кардио-васкуаларни проблеми, дори напротив, проучванията доказват, че той влиае благоприятно на съотношението между добър и лош холестерол

Подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон: Cardarine не подтиска по никакъв начин собственото пройзводство на Тестостерон и след неговата употреба не е нужно провеждането на След-Циклова Терапия.

Токсичност за черния дроб: Cardarine не е токсичен по никакъв начин за черния дроб.

Употреба на Cardarine

Cardarine се приема орално. is taken orally. Обичайната доза на прием варира между 10-15 мг. на ден, за период от 8 седмици. Въпреки това, някой атлети споделят по-добри резултати при по-продължителен прием – 12 седмици, при по висока доза от 20 мг.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „SARMS Cardarine – Кардарин (GW 501516) – 60 капс.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...