Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 137 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Boldenone Undecylenate – 10 мл. х 250 мг.

74.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4500 промо точки
Купи и спечели 75 промо точки!

Болденон Ундециленат е един от мощните анаболи, който има умерен андрогенен ефект. Агентът е създаден като аналог на метандростенолон, в крайна сметка се получава различен стероид, който има подобна химична структура, но има напълно различни свойства.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Boldenone Undecylenate е един от мощните анаболи, който има умерен андрогенен ефект. Агентът е създаден като аналог на метандростенолон, в крайна сметка се получава различен стероид, който има подобна химична структура, но има напълно различни свойства. Също така, благодарение на това, тя е подобна на мъжкия хормон. Но има една съществена разлика, която е много привлекателна за спортистите – ниско ниво на андрогенна активност.

Boldenone Undecylenate

Болденон Ундециленат е молекула на тестостерон, която има двойна връзка с въглеродните атоми. Подобна модификация направи удебелен силен на ниво анаболни свойства и слаб на ниво андрогенни характеристики. Европейските спортисти отдавна практикуват използването на Болденон Ундециленат, както се доказва от многобройните положителни отговори, оставени от потребителите в профилни форуми. Всички продукти, произведени от тази компания, са с високо качество. Тъй като се обръща специално внимание на веществата, които съставляват препаратите, те отговарят на всички международни стандарти.

Поради високото качество на производствената технология и най-новите технически разработки, всички продукти са тествани за токсичност на стероидите. Приемът на лекарството влияе върху растежа на мускулната маса, той е бавен, но непрекъснато. Повишава апетита, което помага да се натрупа допълнително тегло. Повишена сила и издръжливост, кръвта увеличава броя на червените кръвни клетки. Тази инжекция не представлява заплаха за черния дроб.

Дозировка

Най-ефективната и оптимална доза на болденон е 400-800 мг. седмично. Дозата, по-малка от оптималната, ще бъде неефективна и поемането на дозировката увеличава вероятността от странични ефекти. Продължителността на лекарството е 8-10 седмици. За да постигнете по-добър ефект, можете да следвате диета за растеж на мускулите. Преди да започнете употребата на лекарството, винаги трябва да се консултирате с вашия лекар. Повечето от спортистите, приемащи Болденон Ундециленат, отбелязват качествено увеличение на мускулната маса, както и забележимо увеличение на енергийните характеристики. Отзивите казват, че лекарството е изключително ефективно както в соло техниката, така и в различни комбинации.

Треньорите често препоръчват Boldenone онлайн като първото лекарство, което има андрогенни и анаболни ефекти. Спортистите в своите прегледи отбелязват, че лекарството е ефективно и няма странични ефекти, които ако се приемат в препоръчителната дозировка. В редки случаи има отрицателни странични ефекти, причинени от факта, че Boldenone се използва в по-голям обем от препоръчания от Вашия лекар. Въпреки това, лекарството има един недостатък: това е доста впечатляваща цена. Поради това, много спортисти предпочитат по-достъпни лекарства с подобно въздействие върху организма.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Boldenone Undecylenate – 10 мл. х 250 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...