Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 16.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 141 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Boldenone – 100 табл. х 10 мг.

79.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

Болденон се характеризи и различава от другите анаболни стероиди с това че притежава няколко характеристики, които почти не се срещат в никое друго вещество. Може да се комбинира с множество продукти и да се използва както за качване на маса, така и за урелефяване, което го прави продукт търсен целогодишно.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Болденон се характеризи и различава от другите анаболни стероиди с това че притежава няколко характеристики, които почти не се срещат в никое друго вещество. Може да се комбинира с множество продукти и да се използва както за качване на маса, така и за урелефяване, което го прави продукт търсен целогодишно. Болденон притежава андрогенен и естрогенен ефект и често се характеризира като по-слаба версия на тестостерона.

При минималния приема на болденон, който обикновено е около 300-400мг. седмично, не се очакват никакви странични ефекти, тъй като неговата ароматизация е прекалено малка. При по-голяма доза има риск от гинокомастия или допълнително задържане на мазнини в тялото.  Благодарение на наличието на естроген, вие ще можете да преработвате много по-качествено и бързо глюкозата и ще подпомогне стимулацията на отделянето на хормон на растежа. Виждат се и подобрения в андрогенния рецептор.

Обикновено ефект от него се вижда в близките 1-2 седмици след прием. Той цели да задържи минимално водата в организма ви,  което го прави силно ефективен за изчистване в комбинация с ниско въглехидратна диета. За още по-добър ефект, той може да се комбинира с стероиди като анавар или мастерон. Естествено като при гореспоменатото , в комбинация пък с Ефекта от болденона обикновено се забелязва в следващите 1-2 седмици след началото на приема. При него има минимална задръжка на вода, и в комбинация с ниско въглехидратен хранителен режим ще помогне за силно изчистване на организма. Естествено в зависимост от комбинацията на други стероиди, той може да послужи и за покачване на маса като гореспоменатото например неароматизиращи стероиди като  Станозолол или Метелонон.

Обикновено дозата за прием е между 300-400мг на седмица. Ако увеличите дозата до 500-600мг то вие ще започнете да забелязвате драстични промени в теглото, както и апетита. Максималната доза за седмица не бива да превишата 1000-1500мг за седмица.Трябва да го използвате в цикъл като главно се използва 1-2 пъти седмично.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Boldenone – 100 табл. х 10 мг.“