Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 22.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 4865 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Best Sex Queen (Flibanserin / Флибансерин) – 6 капс. х 100 мг.

5.00 от 5 базирана на 11 клиентски ревюта
(11 клиентски ревюта)

29.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Единствената доказано работеща съставка, която може да накара всяка жена да Ви поиска! На капсули е, като може да се отвори капсулата и да се изсипе съдържанието и в течност. Best Sex Queen, със съдържание на Флибансерин е женска виагра и пълен генерик и аналог на световноизвестния препарат Addyi.

Изчерпан

СЕП: BSQ01 Категория: Етикет: Производител:

Описание на продукта:

Барбара Гатузо била вече над 30-те, когато за първи път забелязала как се променило отношението и към секса със съпруга и Грег. „Никога не съм говорила за това, но сексът просто престана да ме интересува“, признава тя.

С годините Гатузо (която сега е на 66 г.) добре се научила да избягва своя мъж, за да не го отблъсква директно – често лягала да спи по-рано и ставала също по-рано. „С времето се замислих: какво се случва? Обичам своя мъж, имаме отличен брак и забележителни деца – каква е причината?“, казва тя.

Причината била в липсата на сексуално желание. Повечето хора, които имат трайни връзки, отбелязват, че с времето нажежаването на страстите спада, но Гатузо съвсем загубила интерес към секса. При това не само с мъжа си – изобщо никой не възбуждал у нея желание.

Някои сексуални психолози смятат, че такива амплитуди във влечението са нещо съвсем нормално, особено когато жената започва да остарява. Други смятат, че липсата на сексуално желание е медицинско състояние, възникващо в резултат на нарушения на химичния баланс в мозъка.

И ето че учените вероятно са успели да открият средство, с чиято помощ това състояние ще може да се лекува, първообразът на така наречената женска виагра и топ продукт на пазара е така нареченият Addyi. В началото на юни, Управлението по контрол на хранителните продукти и лекарствените средства на САЩ, разгледало одобряването на медицинското използване на флибансерин (flibanserin), наричан женската виагра или Best Sex Queen – пълен генерик на Addyi. На капсули е, като може да се отвори капсулата и да се изсипе съдържанието и в течност.

Срив в системата

Какви фактори водят до изчезването на полово влечение и как в този смисъл може да помогне флибансерин? Не само зрелите жени се сблъскват с нарушения на половата функция – доказателство за това е популярността на виаграта. Както казва комикът Джордж Бърнс: „Да правиш секс на 90 години, е все едно да играеш билярд с въже.“ Но при различните полове природата на проблема също е различна.

„Лекарите имат поговорка за това, че при мъжете се наблюдават три типа нарушения на половата функция – ерекция, ерекция и ерекция – коментира Стивън Стал, психиатър от Калифорнийския университет в Сан Диего, САЩ. – При жените тези типове също са три – желание, желание и желание.“

Точните причини за изчезването на това желание (и механизмът на неговата поява, за начало) остават не съвсем ясни за учените, макар да е известно, че в този процес е задействан мозъчният център за подкрепа.

Според една от теориите разстройства със снижено сексуално желание възникват в резултат на неспособността да се изключат челните дялове на мозъка, които отговарят за изпълнението на всекидневните задачи (например да се реши служебен въпрос или да не забравиш да изпратиш картичка). В резултат центърът за подкрепа, отговарящ за мотивацията и удоволствието, престава да функционира нормално.

Щом станало ясно, че виаграта доста успешно се справя с нарушенията на мъжката полова функция (която освен това носи добри печалби на компанията производител), фармакологичните фирми започнали активни опити за разработка на женския ѝ аналог, който да въздейства на мозъка, а не на гениталиите.

Флибансерин е един от лидерите в тази надпревара. Първоначално той е разработван като антидепресант, но станало ясно, че не оказва голямо влияние върху настроението на човека. Но жените, задействани в клиничните изпитания, неочаквано започнали да съобщават за любопитен страничен ефект: сексът им станал по-интересен.

Изглежда, флибансерин работи чрез регулиране на баланса на сигналните молекули (невротрансмитерите), а именно допамин, норадреналин и серотонин, в необходимите структури на мозъка.

„Смятаме, че той или нормализира биохимичния баланс, или компенсира недостига на определени вещества, като отстранява грешки в цялата система – обяснява Стал. – Напълно е възможно той да изключва при жените лобните структури на мозъка, потискащи сексуалното желание и интерес.“

Подгрята страст

Препаратът не бил използван в качеството на антидепресант, защото в този смисъл ефектът му бил недостатъчно изразен, но се опитали да го преработят в стимулатор за жени, страдащи от разстройства със снижено сексуално желание.

Първоначалните тестове показали, че жените, употребяващи препарата, съобщавали за нарастването на броя „удовлетворителни полови контакти“, но влиянието на флибансерина върху желанието не могло да се докаже. Затова през 2010 година Управлението по контрол на хранителните продукти и лекарствените средства на САЩ не го одобрило за приложение.

Но по-нататъшните клинични изпитания дали основание да се смята, че лекарството все пак засилва половото влечение, макар че ефектът е доста умерен. „Въпросът е ето в какво: как да измерим подобрението?“, казва Сюзън Сканлан, председател на организацията Even The Score, която се застъпва за търсенето на фармакологично решение на проблемите с разстройствата на сексуалното желание (да отбележим все пак, че за своята дейност Сканлан получава неголяма заплата от фармацевтичните компании).

И все пак тя посочва, че първоначалният ориентир като цяло е доста неясен: „Американската жена средно прави секс три пъти месечно. Ако пациентките не са имали три съвкупления през месеца, значи ли това, че препаратът не работи?“

Пациентки със снижено сексуално желание, пиещи флибансерин, съобщили средно за 2,8 полови контакта на месец – в сравнение с 1,5 при тези, които не вземали препарата.

Някои от пациентките в хода на тези тестове съобщили за сериозни подобрения. Барбара Гатузо, с чиято история започва тази статия, се присъединила към експерименталната група през 2011 година. Първоначално ѝ давали плацебо – което, по думите ѝ, изобщо не ѝ помогнало да си върне половото влечение независимо от всичките ѝ старания.

Но след като серията тестове с плацебо приключила, ѝ предложили да опита истинския препарат. „Само след няколко седмици станах напълно друг човек – спомня си тя. – Събуждах се посред нощ и прелъстявах мъжа си. Усещането за близост и желанието се върнаха 100%.“

Флибансерин може да има и странични ефекти, включително сънливост, виене на свят и гадене. Сканлан обаче твърди, че те са далеч по-несериозни, отколкото при виаграта и подобните средства срещу разстройства на ерекцията.

Има и такива, които смятат, че одобряването на флибансерин може да накара жените да търсят медицинско решение на проблем, който могат да отстранят чрез консултация при психолог или премахване на съпътстващите фактори – например стрес и прекомерно служебно натоварване.

„Във въпроса за желанието са важни отношенията, важен е контекстът на ситуационните фактори от рода на настроение и обстановка“, казва Синтия Греъм, старши лектор по медицинска психология в Саутхемптънския университет, Великобритания.

Но тя не отрича, че фармацевтичното решение в определени случаи е оправдано. „Да, смятам, че при някои жени има проблеми с половото влечение и като цяло смятам, че лекарственият препарат за жени може да е полезен. Но това лекарство трябва да е явно клинично значимо и трябва да разберем повече за страничните му ефекти“, казва Греъм.

Последна надежда

Разбира се, никой не твърди, че лечението веднага трябва да започва с лекарствени средства, без да се изключат като начало много фактори, способни да предизвикат разстройство на половата функция – например умора, вземане на други лекарства, стрес и проблеми в отношенията.

„Ако не ви е интересен сексът, трябва като начало да се попитате: може би причината е само в мъжа, а със съседа всичко е наред? Лошият брак с хапче няма да се оправи“, отбелязва Стал.

Гатузо е съгласна, че в случаите, когато в отношенията има реални проблеми, действително си струва да се отиде на психолог, но тя е сигурна, че на нея това не би помогнало.

„Ако имате медицинско разстройство, например диабет, то можете да си говорите за него до припадък и това нищо няма да промени. Разстройството със снижено сексуално желание е дисбаланс в химията на мозъка“, отбелязва тя.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 кутия – 6 капсули, 3 кутии – 18 капсули, 5 кутии – 30 капсули, 10 кутии – 60 капсули

11 ревюта за Best Sex Queen (Flibanserin / Флибансерин) – 6 капс. х 100 мг.

 1. 5 от 5

  :

  Vzehme si s priqtelq mi tova za men i Best Sex King za nego, za da podhranim malko sexualniq si jivot i pravihme neveroiaten sex, toi beshe tvurd i ne svurshvashe, a az svurshih nad 7 puti, ne mojeh da hodia sled tova:) Ako iskate neshto pikantno, dami, tova e za vas!

 2. 5 от 5

  :

  Слагам го тайно на жените – изсипвам съдържанието на капсулата в питието им като сме на среща. В 90% от случаите вечерта ми завършва с бурен секс!

 3. 5 от 5

  :

  И аз изсипвам съдържанието на капсулата в питие, действа безупречно!

 4. 5 от 5

  :

  При мен работи, от всички женски стимуланти флибансеринът само е това, което проработи.

 5. 5 от 5

  :

  На жената и взимам от тази виагра и полудява, разтича се като за последно и вика като магаре.

 6. 5 от 5

  :

  Отварям капсулата и го разтварям в сок или вино – бачка перфектно, само си пригответе удобна лъжица да го разбъркате хубаво за да се разтвори, защото иначе остава на повърхността. Пробвал съм няма вкус и мирис, така че путките не се усещат изобщо:)

 7. 5 от 5

  :

  Влиали се от алкохол

 8. 5 от 5

  :

  Алкохолът забавя и намалява действието, да.

 9. 5 от 5

  :

  Bachka iako, napravo reki pravi da te4at otdolu na putkite!

 10. 5 от 5

  :

  Тайно сложих на една мацка дето ми се дърпаше и така и се прииска, че почна да се търка на стола, зачерви се цялата и направо ме завлачи към спалнята и, разцепих я!

 11. 5 от 5

  :

  Първия път като си поръчах капсулите бяха на 1/3 пълни. А сегашния път са препълнени. Иначе ефектът е налице във всички ситуации при мен!

  • :

   Това е така, защото първоначално производителя ги произвеждаше само с Флибансерин и дозировката му не е достатъчна да напълни цяла капсула. Новата партида, която дойде е с добавки, подобряващи работата на Флибансерина и това прави капсулите по-пълни. При всички положения и Вие сам сте се убедил, че продуктът работи безотказно:)

Добавете отзив

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...