Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 05.12.2023 г. този продукт е поръчан и закупен от 165 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Arbidol / Арбидол (Umifenovir) – 20 капс. х 100 мг.

2.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

200.00лв. 149.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 9000 промо точкиВземи срещу 9000 промо точки
Купи и спечели 150 промо точки!Купи и спечели 150 промо точки!

За превенция и лечение на Ковид-19, грипове тип А и Б, както и срещу всички коронавируси и всякакви други вируси и ротавируси!

Изчистване

Описание на продукта:

Арбидол (Umifenovir) – в опаковка от 20 табл. х 100 мг. За превенция от грипове тип А и Б, както и срещу коронавируси и всякакви други вируси и ротавируси!

Арбидол вече е официално признат от руското здравно министерство и се нарежда официално в групата от продукти ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД-19, официална статия за това можете да прочетете тук.

Официална статия от BBC относно Арбидол и търсенето му във връзка с превенцията от коронавируси и лечение при инфекция с Ковид-19.

Националната Здравна Комисия на Китай обявиха официално лекарствтото Umifenovir (Arbidol) като лекарство за превенция и лечение на коронавируси и всякакви други вируси. Освен това, отдавна вече са потвърдени редица изследвания за ефективността на препарата срещу вируси тип А и Б!

За да избегнем всяка една спекулация във връзка с шума, който се вдигна покрай така нареченият „коронавирус“ – официално бе обявено следното. Този вирус е не по-различен от редица други вируси, каквито са и типове А и Б – съответно познати, като птичи и свински грип.

Арбидол

Препаратите Arbidol и Grippferon (интерферон) са руски противовирусни Арбидол против коронавируспродукти, които са специално насочени за превенция и лечение на всякакви вируси, най-вече гореспоменатите. Въпреки, че първоначално са създадени като лекарства, от доста години те не са категоризирани като такива. А като „биодобавки“, които са с напълно свободен режим на продажба. Не се изисква рецепта за продажбата им и не подлежат на никакъв контрол според Европейската агенция по лекарствата и Американската агенция по лекарствата. Информацията, която сме публикували за тези продукти се базира на официални източници. И на предоставени от производителите материали и описания, а основно двата препарата са търсени предимно от лекари, които са запознати с действието им.

Вие сами може да си извадите изводите за това колко са ефективни. Не сме се запознали със страшно много проучвания и изследвания, преди да Ви ги предложим и сме уверени в действието им. Моля Ви, интересувайте се и Вие преди да правите безпочвени спекулации. Има достатъчно материали в онлайн пространството, с които да се запознаете с действието на тези продукти и да се убедите в тяхната ефективност!

Широкоспектърен антивирусен препарат (Арбидол)

Arbidol е широкоспектърен антивирусен препарат, използван за лечение на инфлуенца типове А и Б (грип). Както и на всякакви други ARVI и ротавирусни патогени. Препаратът кара клетъчните мембрани на атакуваните клетки да не позволяват на вирусните агенти да проникнат в клетките. Което ги предпазва от инфекция.

Механизм действия препарата Арбидол

Арбидол цени и опаковки

Arbidol е създаден в още в Съветския съюз от екип руски учени от 3 института – All-Union Scientific Research Chemical-Pharmaceutical Institute, Institute of Medical Radiology of USSR Academy of Medical Sciences and Leningrad Bacteriological и Diagnostic Institute. Интенационалното нетърговско име на препаратът е Умифеновир. Тестовете правени в СССР и на по-късен етап в Русия показват и многократно доказват значителните антивирусни способности на този продукт.

Арбидол намалява симптомите на инфлуенца и ARVI и минимизира възможностите за усложнения от тези вируси. Профилактичната употреба на този препарат в пъти редуцират рисковете от инфекция при контакт с вирусите. Arbidol има и имуномодулационни ефекти върху имунната система. Той предизвиква реакция на имунната система срещу вирусите (чрез растежът на T-клетки, Т-хелпъри и NK клетки). Препаратът индуцира производството на интерферон. Стимулира функцията на макрофагите. Проучвания също са потвърдили, че Arbidol лекува и хепатит Ц.

Арбидол е нискотоксичен препарат. Той е бързо абсорбиран и разпространен до всички органи и тъкани в тялото. След това е метаболизиран в черния дроб.

Основни преимущества:

 • Превенция и лечение срещу вируси – инфлуенца А и Б тип, ARVI, ротавируси, коронавирус и всякакви други!
 • Помага за лечение на херпес и вирусния му причинител.
 • Превенция срещу постоперативни инфекции.
 • За лечение на ротавируси.

Въпреки, че Arbidol е първоначално произведен като лекарство, той не е категоризиран като такова според Европейската агенция по лекарствата. Както и от Американската агенция по лекарствата, което прави продажбата му без рецепта напълно позволена, тъй като той се счита за биодобавка.

Дозировка на Арбидол при превантивен прием и при вече изразени симптоми

За деца до 12 годишна възраст – 1 доза се счита 1 капсула от 100 мг.

За възрастни и деца над 12 годишна възраст – 1 доза се считат 2 капсули от 100 мг.

 • При превантивен прием за предпазване дозировката е 1 доза дневно. Или 1 капсула дневно при деца до 12 години и 2 капсули дневно при възрастни и деца над 12 години за период от 10 дни. Превантивно може да се приема веднъж месечно, особено в периоди на по-силна заболяваемост.
 • При вече изразени симптоми на болест, приемът е ударен. 4 дози дневно (или 4 капсули дневно при деца до 12 години и 8 капсули дневно при възрастни и деца над 12 години), равно разпределени през 6 часа за период от 5 дни. След това може да се продължи при нужда още 10 дни по 1 доза до пълно отшумяване на симптомите.

Допълнителна информация

Разфасовка:

20 капсули х 100 мг., 10 капсули х 200 мг.

1 ревю за Arbidol / Арбидол (Umifenovir) – 20 капс. х 100 мг.

 1. 2 от 5

  :

  Ще пробваме :*

Добавете отзив

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...