Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 18.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

ACVR2B (ACE-031 Activin Receptor Type II B) 10 мг.

289.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 17400 промо точки
Купи и спечели 290 промо точки!

ACVR2B, известен също като ACE-031, е рекомбинантен синтезиран протеин, който действа като примамващ рецептор за миостатин и други свързани отрицателни регулатори на мускулния растеж. Структурно, той включва извънклетъчния домен на човешки активинов рецептор тип IIB, свързан с Fc частта на човешкия IgG1. Това сливане позволява на ACVR2B ефективно да се свърже и неутрализира миостатина и други лиганди, като ги предпазва от инхибиране на мускулния растеж.

Категория: Етикети: , , , , , , , , Производител:

Описание на продукта:

ACVR2B, известен също като ACE-031, е рекомбинантен синтезиран протеин, който действа като примамващ рецептор за миостатин и други свързани отрицателни регулатори на мускулния растеж. Структурно, той включва извънклетъчния домен на човешки активинов рецептор тип IIB, свързан с Fc частта на човешкия IgG1. Това сливане позволява на ACVR2B ефективно да се свърже и неутрализира миостатина и други лиганди, като ги предпазва от инхибиране на мускулния растеж.

ACVR2B действа чрез свързване с миостатин, протеин, който естествено ограничава мускулния растеж в тялото. Чрез инхибиране на активността на миостатина, ACVR2B премахва това ограничение на растежа, което води до увеличаване на мускулната маса и сила. Този механизъм прави ACVR2B мощен агент за насърчаване на мускулния растеж и подобряване на мускулната функция.

Едно от основните предимства на ACVR2B е способността му значително да подобрява мускулния растеж. Проучванията показват, че чрез блокиране на миостатина ACVR2B може да доведе до значително увеличаване на мускулната маса. Това го прави обещаващ терапевтичен вариант за състояния, характеризиращи се с мускулна загуба, като мускулна дистрофия и свързана с възрастта саркопения.

Освен че насърчава мускулната хипертрофия, е установено, че ACVR2B подобрява мускулната сила и производителност. Атлети и бодибилдъри може да намерят ACVR2B полезен заради способността му да подобрява мускулната функция, издръжливостта и цялостното физическо представяне, което го прави ценен инструмент за онези, които искат да увеличат максимално физическите си възможности.

Докато ACVR2B показва обещание за мускулен растеж и повишаване на силата, не е без потенциални странични ефекти. Инхибирането на миостатина и свързаните с него протеини може да доведе до промени в състава на мускулите и сухожилията, което може да увеличи риска от нараняване. Освен това, дългосрочните ефекти върху органите и тъканите все още не са напълно разбрани, което налага внимателно наблюдение и изследвания.

ACVR2B се използва предимно заради мощните си свойства за изграждане на мускули. Има потенциални терапевтични приложения за лечение на болести и състояния, водещи до мускулна атрофия. Освен за медицински цели, ACVR2B може да бъде изследван от спортисти и бодибилдъри за увеличаване на мускулната маса и сила, въпреки че употребата му в състезателни спортове може да бъде ограничена поради антидопинговите разпоредби.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „ACVR2B (ACE-031 Activin Receptor Type II B) 10 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...