Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 25.04.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Разтворимо кафе с бленд за отслабване EveSlim – 24 пакетчета

49.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

С разтворимото кафе EveSlim вашата променена и красива фигура може да бъде създадена буквално още първите четири седмици. Това, което трябва да направите е просто да заместите кафето, което пиете, с нашето уникално разтворимо кафе EveSlim, със специален бленд за отслабване.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

С разтворимо кафе за отславане EveSlim вашата променена и красива фигура може да бъде създадена буквално още първите четири седмици. Това, което трябва да направите е просто да заместите кафето, което пиете, с нашето уникално разтворимо кафе EveSlim, със специален бленд за отслабване.
Изпивайте по една чаша от специалното ни кафе всяка сутрин като начало за първата седмица, за да може тялото Ви да се адаптира към активните съставки, и преминете на прием от две чаши дневно, една сутринта и една в следобедните часове, през останалата част от цикъла на прием.

Разтворимо кафе за отславане EveSlim

  • Край на досадните и изморителни диети
  • Край на тежките, дълги и скучни тренировки
  • Абсолютно гарантирани и реални резултати
Разтворимо кафе за отслабване ЕвеСлим

Разтворимото кафе за отслабване на EveSlim е специално разработена формула от високоефективни съставки при борбата с натрупаните мазнини, с натурален произход, която ви позволява да отслабнете максимално бързо и ефективно, с минимални усилия.

История

Над създаването и разработването и са работили нашите специалисти и технолози начело със специализирания в областта американски д-р Куентин Кол. Като сертифициран специалист по храненето и разработването на качествени блендове и формули за хранителни добавки и лекарства, той успява да създаде отлична среда за изгаряне на мазнини и редуциране на апетита. Д-р Кол изучава ефекта на различните съставки, както и действието им в комбинация. Резултатите, които постига са фантастични! След като установява синергичния им ефект той създава този ефикасен и вдъхновяващ продукт за намаляване на апетита, чрез специална технология. По-късно, именно създаденият от д-р Кол иновативен бленд става основата на кафето на EveSlim!

Разтворимо кафе за отславаме EveSlim – защо да го купим?

EveSlim Coffee е най-доброто решение при наднормено тегло. Помага да се справите с глада, а в резултат на това килограмите се топят пред очите ви.

Сега отново е време да се върнете отново в играта! Променете тялото си само за четири седмици! Намалете обиколката на талията си и върнете самочувствието си. Повече увереност, лекота и по-добро настроение, което няма да остане незабелязано от хората около вас!

Превъзходните резултати, до които води приемът на този продукт са плод на експертно комбинираните съставки, които взаимно увеличават и допълват действието си. Кафето на Еве Слим се бори с упоритите килограми по няколко различни начина, като контролира липогенезата. То допринася за активирането на определени ензими, които разграждат натрупаните през годините мазнини в проблемни зони като талията, бедрата и корема.

Най-хубавото е, че вие не просто отслабвате, а провокирате тялото си да изгаря онези излишни, вредни и болестотворни мазнини. Освен това, отслабването с EveSlim Coffee не води до загуба на мускулна маса.

Какво съдържа кафето EveSlim?

Тази регулираща апетита напитка съчетава Екстракт от Зелено кафе, Екстракт от Гарциния Камбоджа, Аргинин, Ацетил L-Карнитин HCL, Хром пиколинат и витамин B-12. Комбинацията от тези мощни съединениия ускорява процеса на изгаряне на мазнини и намалява значително апетита. Само няколко дни след започване на употребата на Еве Слим кафе неконтролируемият апетит ще изчезне, а вие ще се почувствате изпълнени със сила и енергия.

Натуралните съставките в продукта намаляват и блокират разпада на протеините в мускулите. Органичния екстракт от зърната на зелено кафе допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар, което предотвратява появата на проблеми свързани с наднорменото тегло. Осен това зеленото кафе подпомага транспорта на глюкоза през клетъчната мембрана и мускулните клетки и блокира превръщането й в мазнина. Зеленото кафе е богато на хлорогенова киселина, която забавя освобождаването на глюкоза в тялото след хранене, като по този начин се насърчава отслабването.

Как действа разтворимото кафе EveSlim?

EveSlim Coffee подобрява функциите на храносмилателната система и ускорява метаболизма. Изпиването на чаша Eveslim кафе сутрин и/или следобед поддържа естествените детоксикиращи процеси в тялото. Благодарение на добавения екстракт от Гарциния Камбоджа, EveSlim кафе ще ви помогне да се справите с вълчия глад – потиска апетита и желанието за сладки и висококалорични храни.
То действа чрез регулиране на определени химикали в мозъка, отговрни за намаляването на глада и апетита. EveSlim кафе има забележителната способност да повишава нивото на серотонин в тялото – невротрансмитер в мозъка, който подобрява настроението и потиска импулсите за нездравословна храна по време на стресови периоди. EveSlim кафе намалява апетита и силните пристъпи на глад, особено в следобедните часове. Допринася за усещането за ситост по естествен и безопасен начин.

Друг важен компонент на нашето кафе е Аргининът – аминокиселина в свободна форма, която подобрява метаболизма на мазнните и улеснява използването им като източник на енергия. Заедно с Л-Карнитинът, те допринасят за по-добър липиден метаболизъм и горене на мазнини, без това да причинява загуба на мускулна маса.

 

Защо Eve Slim Кафе?

Бързо и лесно за употреба
Само една чаша от кафето EveSlim сутрин е достатъчна да намали апетита, мазнините и да ограничи бъдещи мастни натрупвания.* Не само страхотен вкус, но също така и в удобна и лесна за употреба опаковка, за да го пиете всеки ден, независимо къде сте. Нашето кафе помага да отключите потенциала на тялото си.

  • Без диети

Нашата цел не е да ви караме да спазвате строги и изморителни режими. EveSlim coffee е формулирано така, че да въздейства на рецепторите в тялото и да намали апетита по естствен път. Кафето eve slim е тук, за да направи животът ви по-лесен и здравословен.

  • Напълно натурални съставки

Внимателно подбраните, натурални съставки са събрани, комбинирани и пакетирани от нашите партньори в САЩ, в това число и Д-р Кол и неговия екип. Благодарение на строгия контрол при всяка една стъпка от производствения процес, ние сме запазили най-високо качество на съставките, за да получим най-добрия краен продукт. Ние не искаме просто да ви продадем продукт, нашата страст е в това да ви осигурим здравословен, естествен и устойчив начин на живот!

Начин на прием:

Комбинирайте EveSlim Кафе с нашите високоефективни капсули EveSlim за още по-добри резултати!
Приемайте EveSlim coffee в продължение на четири седмици, за да редуцирате апетита и мазнините в тялото си. След, което може да направите почивка от две-три седмци. И да повторите цикъла.
Смесете съдържанието на едно пакетче с 180-220 мл вода според предпочитанята си и изпийте. През първата седмица, приемайте по една чаша кафе дневно, докато тялото ви се адаптира. След което запонете да пиете една чаша сутрин и една в ранния следобед, през останалия период на прием.

Уверете се, че приемате достатъчно количество вода, докато вземате EveSlim кафе (2.5-3 л/ден).

Предупреждения:

Не приемайте този продукт заедно с анти-депресанти, жълт кантарион, триптофан. Както и с лекарства за мигрена като „Imitrex”, и наркотици. EveSlim НЕ трябва да се приема, ако имате фамилна анамнеза или епилепсия, инфаркт, сърдечна аритмия, глаукома и високо кръвно налягане. EveSlim не трябва да се приема по време на бременност или кърмене. Може да повиши пулса, да причини главоболие или безсъние при някои лица.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Разтворимо кафе с бленд за отслабване EveSlim – 24 пакетчета“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...