Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 15.07.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Промо

Имунофан (спрей за нос) – 40 дози

169.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 10200 промо точки
Купи и спечели 170 промо точки!

Изчерпан

Описание на продукта:

Имунофан

Имунофан е мощен бустер за имунната система. Организмът става учтойчив на вируси, настинки и вредни влияния на околната среда.

Възстановява клетъчния имунитет, ускорява синтеза на антиоксидантни протеини, атакува и унищожава вредните клетки, постъпили в организма поради различни причини.

Приложението е инжекционно, което води до бърза усвояемост от организма и мигновенна защита.

Какво представлява?

Бистър, безцветен инжекционен разтвор в ампули, съдържащ като активно фармакологично вещество хексапептид Arg-a-Asp-Lis-Val-Tir-Arg с молекулно тегло 836 D. Предназначен е за използване като профилактика и лечение на имунодефицитни състояния с множество етиология и заболявания, придружени от имунни нарушения при възрастни и деца.

Имунофан се съхранява при температура от 2 до 10 градуса по Целзий.

Състояния при които е подходящ Имунофан?

  • При онкологични заболявания
  • При различни видове инфекции в тялото
  • При кожни заболявания
  • При артрит
  • При хора с отслабена имунна система, поради заболяване или влошено качество на живот
  • За деца
  • За всички, които искат да се защитят и предпазят в сезона на грипа и настинките

Продуктът спада към групата имуномодулатори, който се прилага в няколко форми – инжекционна, спрей и свещички.

Как работи?

  • Подсилва имунната система и защитните сили – при заболяване, прием на определени лекарства, прилагане на агресивно лечение или влошено качество на живот, имунната система отслабва. С приема на препарата, защитните сили се възстановяват и подсилват. Организмът става устойчив на вредни влияния от околната среда, циркулиращи вируси и заразни болести.
  • Значително подобрява ефективността на основни терапии при лечение на широк спектър от патологии

Приложения при специфични медицински състояния:

 Ефективен лекарствен компонент при лечението на пациенти с локални тумори, които са обект на сложна радикална терапия като хирургична, химическа и лъчева терапия. Може да се използва както за профилактика, така и за коригиране на странични ефекти от противораковото лечение. Лекарството трябва да се използва преди, по време и след курс на химиотерапия. Може да се предписва на пациенти с дисеминиран (степен IV) рак за симптоматична терапия, лечение с ракова интоксикация и подобряване на качеството на живот на онкологичните пациенти.

Имунофан може да бъде ефективен при лечението на деца

страдащи както от остри, така и от хронични онкохематологични заболявания: лимфобластна лимфаденоза, остра лимфаденоза, злокачествен лимфом, лимфогрануломатоза, усложнен токсичен или вирусен хепатит, пневмония, сепсис. Може да се използва в комплексната терапия на деца с папилароматозно гърло.

Може да се използва в комбинация със специфична антибактериална терапия, за лечение на токсични, вирусни и травматични нарушения на кръвообращението, менингит, сърце, бели дробове, стави, черен дроб и панкреас, причинени от септични и / или пиетични микроорганизми. 

Инфекции

Може да се предписва при сериозни инфекции, причинени от щамове на тези микроорганизми, когато интерферон-алфа или патогенетичната терапия е неефективна или противопоказана: Цитомегаловирус Tocoplasma gondii Klebsiella пневмония Херпес вирус Хламидия ХИВ-заразен Cryptococcus neoformans.

Спин и химиотерапия

Имунофан може да бъде ефективен лекарствен компонент при лечението на различни стадии на СПИН до сложна химиотерапия. Това допринася за ефективната защита на имунната система от вредното въздействие на съединенията със свободни радикали с последващо подобряване на баланса Th1 / Th2, намаляване на производството на фактор на туморна некроза (TNF) и намаляване на проявата на токсични реакции.

Остър и хроничен вирусен хепатит 

Препоръчва се при лечението на хепатит В и С, което може да се използва при пациенти с противопоказание за интерферонова терапия и висока активност на патологичния процес в черния дроб. Използването на имунофани води до намаляване на активността на трансаминазите и намаляване на нивата на билирубин. Активирането на антивирусен имунитет под действието на препарата води до намаляване на вируса.

Възпалителни очни заболявания

Имунофан е ефективно лекарство за патогенетична терапия при пациенти с активни и хронични възпалителни очни заболявания с различна етиология и локализация: вирусен и бактериален кератит, остър, хроничен и рецидивиращ увеит, хориоретинит. Може да се използва в комбинация със специфична терапия и стероиди. Приложението на имунофан елиминира отрицателните имунни нарушения и осигурява продължителна ремисия, подобряване на клиничните резултати и зрителната функция.

Дифтерия

Може да се използва при пациенти с алергични реакции и противоречие на антитоксиновата терапия срещу дифтерия. Ваксинация Имунофан е ефективен имунен адювант, който може да се използва в комбинация със специфична ваксинация (особено с ниско съдържание на антиген) на пациенти с тежки алергични заболявания.

Псориазис

Той може да бъде ефективен компонент при лечението на различни вариации на псориазис до комплексна терапия.

Начин на приложение

Препаратът трябва да се използва съгласно инструкциите. Ежедневно се прилага една интрамускулна, подкожна или околоочна (в случай на възпалителни очни заболявания) инжекция. Инжекции могат да се правят на всеки 24-48 часа; обаче общият брой инжекции не надвишава 30 непрекъснато, с изключение на тежки състояния, причинени от първичното заболяване, когато е възможно да се прилага имунофан непрекъснато, докато общото състояние на пациента се подобри.В съответствие с етиологията, продължителността, усложненията, рецидивите и др. заболявания, инжекцията може да се повтори след 1-6 месеца.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ Макар и малко вероятно, Imunofan може да причини незначителни възпалителни реакции при някои индивиди.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Имунофан (спрей за нос) – 40 дози“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...