Испанска муха

Какво е испанска муха?

Испанската муха или така наречените възбуждащи капки за жени са един от най-разпространените афродизиаци! Дали със знанието на Вашата партньорка ще направите по-интересен своя интимен живот или пък тайно ще и ги сложите в питието и ще я изненадате това остава един от най-сигурните варианти да не може да получите отказ.

Опасни ли са възбуждащите капки за жени?

Разбира се, че не! Напълно безопасни са, те са с изцяло натурален и билков състав и нито може да се предозира, нито може да навредят, може просто да си донесете невероятни, мокри и изпълнени с много оргазми моменти!

В какви варианти се предлага испанска муха?

При нас ще намерите както под формата на капки без вкус и мирис – течна, така и на капсули, с малко количество бял прах вътре, който също лесно може да се разтвори в напитка – сок, бира, вино – напитка с вкус е много важно, за да сте напълно сигурни, че ще остане незабелязана.

Имаме варианти на масажно олио или масажен крем с възбуждаща испанска муха, с които пък ще направите еротичните игри още по-интересни.

Какво представлява оригиналния Кантарис/Испанска муха?

Испанската муха нито идва от испания, нито се прави от мухи! Екстрактът, който най-често се ползва в тези продукти се произвежда от рядък тип зелен бръмбар, с латинското наименование Lytta vesicatoria. Изсушените бръмбари се стриват на пудра, добавят се различни етерични масла и се разреждат с вода или алкохолна основа. Получава се най-силния познат на човечеството афродизиак за жени.

Показване на 2 резултата