Дека Дураболин (Нандролон)

Дека Дураболин (Deca Durabolin) е търговското наименование на един от най-популярните анаболни стероиди на пазара – Нандролон. При него, към хормона Нандролон е прикачен дълъг естер деканоат, който прави действието му бавно и продължително. Този анаболен стероид притежава силно действие, като употребата му води до покачване на чистата мускулна маса и мек андрогенен ефект. Това го прави препарат с нисък риск от появата на странични ефекти.

Повече за продукта

Дека Дураболин не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена. Препаратът притежава и силен общо-терапевтичен ефект за организма, като възстановява ставите и сухожилията и действа регенериращо. Дека-та е сред най-масово използваните анаболни стероиди сред спортистите в бойните спортове и атлетическите дисциплини. Това е така отново поради мекия ефект и факта, че употребата му води до прираст само на чиста мускулна маса.

Употреба на Дека Дураболин

В културизма, Дека Дураболин е основна част на почти всеки един цикъл за маса, като основно се комбинира с Тестостерон и Метан в една от най-потентните схеми за повишаване на мускулната маса и силата.Употребата на му води до драстично повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, което води до повишаване на чистата мускулна маса, силно повишен капацитет на организма да се възстановява и повишена сила. Ефектът от продукта настъпва бавно, като той е плавен и прогресивен през цялото време на употребата на препарата.

Показване 1–12 от 24 резултата