Дека Дураболин (Нандролон)

Дека Дураболин (Deca Durabolin) е търговското наименование на един от най-популярните анаболни стероиди на пазара – Нандролон. При него, към хормона Нандролон е прикачен дълъг естер деканоат, който прави действието му бавно и продължително. Този анаболен стероид притежава силно действие, като употребата му води до покачване на чистата мускулна маса и мек андрогенен ефект. Това го прави препарат с нисък риск от появата на странични ефекти.

Повече за Дека Дураболин

Дека Дураболин не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена. Препаратът притежава и силен общо-терапевтичен ефект за организма, като възстановява ставите и сухожилията и действа регенериращо. Дека-та е сред най-масово използваните анаболни стероиди сред спортистите в бойните спортове и атлетическите дисциплини. Това е така отново поради мекия ефект и факта, че употребата му води до прираст само на чиста мускулна маса.

Употреба на Дека Дураболин

В културизма, Дека Дураболин е основна част на почти всеки един цикъл за маса, като основно се комбинира с Тестостерон и Метан в една от най-потентните схеми за повишаване на мускулната маса и силата. Употребата на му води до драстично повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, което води до повишаване на чистата мускулна маса, силно повишен капацитет на организма да се възстановява и повишена сила. Ефектът от продукта настъпва бавно, като той е плавен и прогресивен през цялото време на употребата на препарата.

Имайте предвид, че Дека Дураболин се премахва изцяло от организма за по-продължителен период. Това е важна характеристика, предвид факта, ако Ви предстоят допинг контроли в края на спорния цикъл. Следвайте стриктно указанията за прием от Вашия треньор или инструктор. В нашия Блог можете да прочетете повече информация за този и други анаболни стероиди. Ще получите адекватна професионална оценка на качествата, ползите и негативите от някои препарати за сила и маса.

Разгледайте целия списък с продукти, съдържащи Нандролон по-долу. В случай, че се нуждаете от консултация, нашите пордавачи-консултанти за на линия за въпроси!

Показване на 1–12 от 22 резултата