Винстрол

Винстрол (Winstrol) е инжекционен анаболен стероид, който съдържа активно вещество Станозолол. Този анабол е много популярен, тъй като той придава на физиката на атлетите чиста мускулна маса и сух вид.

Информация за Винстрол

Winstrol е производно на хормона дехидротестостерон, като за разлика от него не е толковa андрогенен. Той се използва основно с цикли за релеф, където той е най-ефективен.

Винстрол прием

Ако приемате този анаболен стероид, то Вие няма да наддадете ударно като маса, но това, което качите ще бъде на практика твърд и плътен мускул. Winstrol се използва от културисти и любители на фитнеса (както напреднали, така и начинаещи). Той е търсен и сред атлетите в бойните спортове и силови дисциплини. Особено качество на този анаболен стероид е способността му да придава експлозивна сила, без излишно да повишава теглото, което е търсен ефект в спортове, които имат категории в килограмите.

Винстрол цикъл

Винстрол е инжекционен стероид във водна база. Той се инжектира мускулно. Нормално трябва да се вкарва в организма не всеки ден. Желателно е местата на убождане да се сменят, за да се избегне подуване или болка при инжектиране на едно и също място. Следете точно указанията на Вашия треньор или инструктор. Ако имате въпроси, можете да се консултирате и с нас!

Предупреждение: никога на приемайте анаболни стероиди на своя отговорност. Винаги се консултирайте със своя треньор, а при нужда и с личния си лекар. Винаги спазвайте стриктно начина на прием. Предозирването е противопоказно във всички случаи и не води до по-добър ефект.

Разгледайте нашия каталог с продукти по-долу:

Показване 1–12 от 17 резултата