Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!
До 18.07.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

GHRP-2 – 10 мг.

49.90лв.

GHRP-2 (хормон на растежа освобождаващ пептид – 2) е в категорията на лекарства, известни като GH секретагоги. Тази категория лекарства включва GHRP-2, GHRP-6, Ipamorelin и Hexarelin.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

GHRP-2 (хормон на растежа освобождаващ пептид – 2) е в категорията на лекарства, известни като GH секретагоги. Тази категория лекарства включва GHRP-2, GHRP-6, Ipamorelin и Hexarelin. Тяхната основна функция е да стимулират хипофизната жлеза да произвежда повече хормони на растежа. GHRPs имат двоен механизъм на действие, тъй като те водят до повишаване на GH чрез амплифициране на естествения хормон, освобождаващ растежен хормон път трансдукция (GHRH) сигнал, както и чрез подтискане на действията на соматостатин.

GHRP-2 е второто поколение GHRP и намира своето първично използване в областта на GH освобождаване. По-добър е от GHRP-6 във връзка с това и в момента е предпочитано пептид за постигане на максимално повишение в GH в дългосрочен план. Последните изследвания разкрива също, че GHRP-2 може да се дозира много повече, отколкото първоначално се смяташе, като се избягва десенсибилизация, която е присъща на някои от другите GHRP. Това дава на потребителя възможност да изпита големи повишение в общия GH, в зависимост от прилаганата доза. На последно място, докато GHRP-2 може потенциално да доведе до някаква степен стимулиране на апетита, не всички потребители може да изпитат този ефект и когато го правят, то обикновено е много по-малко в сравнение с GHRP-6.)

Общите ползи от GHRP-2 включват

* Намаляване на телесните мазнини
* Повишена мускулна маса.
* Повишеното производство на колаген
* Подобрен сън
* Повишено клетъчно възстановяване
* Увеличаване на IGF-1
* Увеличена костна плътност

Препоръки за използване:

* GHRP-2 трябва да се прилага на гладно. Не трябва да се консумират храни в продължение на 15-20 минути след инжектиране, ако се желае максимално освобождаване на GH.

* Средният дозов интервал е между 100-2,000 мкг за инжектиране. Честота на приемане е най-малко 3 пъти на седмица, като максимума е до на ден при използване на по-ниски дози. Множество дневни дози ще дадат най-добрите резултати.

* За да предизвика повишаване на максимални нива на GH, GHRP-2 трябва да се комбинира с GHRH, като CJC1295

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „GHRP-2 – 10 мг.“