Тестостерон

тестостерон

Тестостерон е най-потентния мъжки полов хормон познат в света

Той е пряко свързан с метаболитните процеси в тялото, с изграждането на мускулатурата, с изгарянето на подкожни мазнини и сексуалното желание. Това го прави един от най-ефективните анаболни стероиди сред атлетите търсещи истински резултати.

Видове тестостерон

В зависимост от целите и нуждите има бързи и бавни естери, а най-добрият вариант са тестостероновите миксове, както е известният Сустанон – това е микс от 4 естера, с различна скорост на действие, което Ви гарантира равномерно високи нива на тестостерона от първия ден на инжектирането до края на цикъла – бързите естери действат веднага и са с кратък полуживот, а бавните – стартират след 3тия ден, с дълъг полуживот са и много по-силно изразени резултати. Уникален вариант и за цикли за релеф и за цикли за маса.

Въпреки всичко някой хора, в зависимост от целта си т.е. ако например са в период на изчистване на мазнините предпочитат само бързите естери като тестостерон суспензия, пропионат и т.н., при тях няма водна задръжка, няма странични ефекти, а и доста бързо се изчистват от тялото Ви, ако се опасявате от допинг проба.

Бавните пък от своя страна като тестостерон ципионат и енантат се използват в основен период, когато освен взривна сила се цели и качване на мускулна маса.

Показване 1–12 от 102 резултата