Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

До 21.02.2020 г. този продукт е поръчан и закупен от 138 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Winstrol – Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.

65.00лв. 54.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 3300 промо точки
Купи и спечели 55 промо точки!

Winstrol е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Станозолол и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, който има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за релеф.

Категория: Етикет: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво е Winstrol ?

Winstrol е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Станозолол и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, който има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за релеф.

Как работи Winstrol ?

Winstrol е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема. Winstrol  притежава ниска андрогенна активност и умерена до висока анаболна активност, което го прави отличен за покачване на чиста и качествена мускулна маса. Winstrol придава на физиката изключително сух и венозен вид, изкарвайки водата и създавайки ефект на постоянна „напомпан“ на мускулуатурата.

Какви резултати могат да се очакват от Winstrol ?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Winstrol, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, повишаване на взривната сила, както и специфичния за Станозолола ефект по създаване на изключотелно суха и плътна визия на мускулатурата. Това прави Winstrol отличен избор в цикли за релеф, пред-състезателни подготви в културизма, както и състезателни подготовки в различни спортни дисциплини, като бокс, ММА, лека атлетика и трибой.

Комбинация на Winstrol с други Анаболни Стероиди ?

Winstrol се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като обикновено се препоръчва паралелната му употреба с по-силно андрогенни Анаболни Стероиди, като Тестостерон, Тренболон и др. Тъй като Winstrol е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб. В тези случай, Winstrol се ползва или преди, или след употребата на силно андрогенните орални стероиди, като Метан и Анадрол.  Winstrol  се използва основно в цикли за релеф и състезателни подготовки в дисциплини изискващи спазването на определени категории съобразени с личното тегло, но може да бъде включен успешно и в схеми за маса, в края на циклите с цел „изкарване“ на излишната задържана вода и запазване на максимално количество от качената мускулна маса.

Има ли странични ефекти от Winstrol и как да се справим с тях ?

Winstrol притежава слаба андрогенна и умерена анаболна активност, като употребата му не води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Winstrol не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, но като дериват на дехидротестостерона и поради високия си афинитет към андрогенните рецептори, употребата му във високи дози може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти при предразположените, като сред най-често срещания такъв е появата на преждевременен косопад.

Поради силно „изсушаващия“ ефект, който притежава хормона, употребата му може да доведе до появата на болки в ставите, което изисква спазването на отлична хидратация по време на приема му и задължителната употреба на Магнезии и Калий, за да се избегнат евентуални травми.

Въпреки, че Winstrol има слаб подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е желателно да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Кломид. При по-дълги цикли и/или по-високи дози, може да бъде добавен и Прегнил.

След-цикловата терапия при употреба на Winstrol трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва Winstrol ?

Стандартно, Winstrol се използва в дози 30-50 мг.,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди, като продъжителността на приема стандартно е 4-6 седмици.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Winstrol – Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.“