Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промо

Testosterone P (Testosterone Propionate) – 10 амп. x 100 мг.

65.00лв. 54.90лв.

Тестостерон пропионат оказва силно въздействие върху протеиновата синтеза, вследстие на което се покачва драстично мускулната маса и силата.

Препарата регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата, стимулира отделянето на феромони.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Опаковка: кутия с 10 амп. по 1мл (100мг./1мл.)
Активно вещество: Тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)

Полуживот: 3 дни
Време на засичане в тялото: Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Тестостерон пропионат може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Ароматизация: Да. При нормален прием, повечето индивиди не забелязват странични ефекти вследствие на преобразуването на препарата в естроген. Но по чувствителните да внимават и да имат под ръка един блистер Провирон, за да се спре евентуална ароматизация.

Водна задръжка: Да. Но е по малка от тестостерон препаратите с дъго действие.

Ефект и действие: Тестостерон пропионат оказва силно въздействие върху протеиновата синтеза, вследстие на което се покачва драстично мускулната маса и силата.

Препарата регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата, стимулира отделянето на феромони.

Тестостерон пропионат има бързо действие и започва да действа 2-3 часа след инжекция, до 42 -72 часа след това. Това налага честото му инжектиране.

Приложение: Изполва се за предимно в цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, но често се прилага и в цикли за релеф, като се спира 10-на дни преди състезанието за да излезе водата от тъканите.

Тестостерон препаратите намират голямо приложение в тежката атлетика.

Много използван препарат в кеча, ММА борбите, американския футбол, бейзбола и много др.

Комбиниране с други анаболни стероиди:
За Тестостерон може да се каже че е универсален анаболен стероид. Все пак всички други анаболни стероиди са негови производни.

Тестостерон се комбинира успешно с всички анаболни стеориди. Но ако ще вкарвате пропионат в цикъл за релеф, комбинирайте с винстрол.

Прием и дозировка: Тестостерон пропионат нормално се приема по 100мг през ден, а по-напредналит инжектират всеки ден.

След цикъл с всякакъв вид Тестостерон е желателно прилагането на тестостерон стимулиращи продукти като Прегнил (Pregnil) и/или Кломид (Clomid/Nolvadex), за да се избегне пост стероидния крах.

Странични ефекти: Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да повлиаят на отделните хора по различен начин.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за “Testosterone P (Testosterone Propionate) – 10 амп. x 100 мг.”