Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промо
Testosterone Enanthate Norma Hellas цена

Testosterone Enanthate – 1 амп. х 250 мг.

18.00лв. 6.90лв.

Тестостерон енантат на Норма представлява инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. Цената е за една ампула. Енантатът се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса. Често се комбинира с други стероиди като Нандролон (Дека), Анаполон (Oxymetholon) или Метан (Methandienone).

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Тестостерон Енантат е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7-8 дни пълно усвояване от организма. Testosterone Enanthate се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основно действащото вещество.

Увеличаването на телесната маса, разбира се, не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Testosterone Enanthate принадлежи към стероидите, които ускоряват изключително регенерацията/възстановяването и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките.

Стероидни схеми: Тестостерон енантат често се комбинира с други стероиди като Дека (Nandrolone Decanoat), Анаполон или Анадрол (Oxymetholone) или Метан (Меthandienone).

Странични действия: При продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат може да се прояви обратимо намаляване на спермогенезата. При по-продължителна употреба тестисите могат дори да намалеят. Могат да се проявят странични действия, дължащи се на повишаването на естрогена в кръвта като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматазапротектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон (Proviron) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и естественият ароматазапротектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно.

При допинг тестове Тестостерон енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за “Testosterone Enanthate – 1 амп. х 250 мг.”