Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Testosterone Depo (Testosterone Enanthate) – 5 амп. х 250 мг.

35.00лв. 24.90лв.

Testosteron Depo на Galenika съдържа 250мг Тестостерон енантат с добра цена. Тестостерон депо е добър и качествен аптечен анаболен препарат с бавен тестостерон с приема на който покачването на маса и сила е голямо.

Налично

ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Testosteron Depo на Галеника е силен препарат за изграждане на мускулна маса и повишаване на силата. Добавения естер енантат в Тестостерона обуславя неговото бавно и в съшото време продължително действие. Тестостерон енантат е силно андрогенен и силно анаболен инжекционен препарат и всеки който го използва ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата за кратко време.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Testosteron Depo може да бъде открит и засечен в тялото до 3 месеца след последната инжекция.

Да. Тестостерон енантат ароматизира лесно. Винаги си носете с Вас блистер с Провирон (ако се появят признаци на висока ароматизация да реагирате на момента).

Testosteron Depo има силно анаболно и силно андрогенно действие. Вследствие на свойството да повишава белтъчния синтез и нивата на азота, ефективно с бързи темпове се покачва мускуланта маса и силата.

Свойствата които тестостерона има върху организма са много, стига да не прекалявате с дозите, препарата ще работи добре за вас.

Някои от по-значимите ефекти при употреба на тестостерон са: силно повишаване синтеза на протеини, увеличаване на мускулната маса и силата, регулиране производството на сперматозоиди, засилва се сексуалното желание, повишава се агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулират се мастните жлези в кожата, стимулира се отделянето на феромони.

Тестостерон енантат основно се използва в основен период, за покачване на мускулната маса и силата.

Тестостерон енантат намира голямо приложение и получава добри отзиви при силовите атлети и в спортове при които грубата сила и агресивността са желателни.

Тестостерона е бащата на всички анаболни стероиди, така че той успешно работи в комбинация с всички анаболи.

Ако искате да качите много мускулна маса и сила комбинирайте Тестостерон с Дека дураболин и Метан.

Ако икате да качвате предимно чиста мускулна маса, добра комбинация е Тестостерон с Винстрол, Анавар, Мастерон, Примоболан на таблетки или инжекционна форма.

Нормална доза е между 250 – 750мг тестостерон енантат седмично. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично.

Прилагането на следстероидна терапия е задължително в края на цикълите с Тестостерон eнантат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Testosterone Depo (Testosterone Enanthate) – 5 амп. х 250 мг.”