Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4500 промо точки
Купи и спечели 75 промо точки!
До 19.04.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Test Depot 300 – 10 мл. х 300 мг.

90.00лв. 74.90лв.

Test Depot 300 е инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа Тестостерон с прикрепен към него дълговерижен естер – Енантат. Тестостерон Ентант е сред най-употребяваните Анаболни Стероиди и е основна част от почти всяка схема за покачване на маса и сила.

Категория: Етикет: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Какво е Test Depot 300 ?

Test Depot 300 е инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа Тестостерон с прикрепен към него дълговерижен естер – Енантат. Тестостерон Ентант е сред най-употребяваните Анаболни Стероиди и е основна част от почти всяка схема за покачване на маса и сила.

Как работи Test Depot 300 ?

Test Depot 300 е бавно действащ вариант на Тестостерона, чиито ефект може да се усети най-добре към края на втората седмица от приема на препарата. Test Depot 300 притежава типичните за Тестостерона висока андрогенна и анаболна активност, което води до драстичен прираст на силата и масата.

Какви резултати могат да се очакват от Test Depot 300 ?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Testex 200, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола и значително повишаване на жизнения тонус, желанието за тренировки и не на последно място либидото.

Комбинация на Test Depot 300 с други Анаболни Стероиди ?

Test Depot 300 се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като той винаги седи в основата на цикъла. Като силен андрогенен препарат, той може да бъде комбиниран с по-слабо андрогенни стероиди, като Дека-Дураболин, Болденон, Анавар и Винстрол, както и с други силно андрогенни препарати, като Тренболон, Метан, Анадрол и Халотестин. Test Depot 300 обикновенно се използва в цикли за покачване на маса, но успешно може да бъде включен и в цикъл за релеф, както и като и в самостоятелен цикъл за начинаещи.

Има ли странични ефекти от Test Depot 300 и как да се справим с тях ?

Test Depot 300 притежава мощна андрогенна и анаболна активност и води до подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон, както и ароматизира (преобразува се в естроген), особено във високи дози и при предразположени индивиди. Поради високата андрогенна активност, могат да се очаква появата на странични ефекти, като засилено окосмяване, преждевременно оплешивяване (само при предразположените), агресия и акне.

Страничните ефекти, свързани с повишаване в нивата на Естрогена, могат да бъдат парирани посредством употребата на Селективни инхибитори на Естрогеновите рецецптори, като Тамоксифен и Кломид и/или посредством употребата на Ароматазни Инхибитори, като Аримидекс, Летрозол и др.

Андрогенните странични ефекти, най-често се изразяват поради генетична предразположеност и/или при предозиране с препарата, затова се препоръчва спазване на адекватни дози.

След цикъл с Test Depot 300 е задължително да се проведе След-циклова терапия, която трябва да съдържа Прегнил и Кломид, поради силното подтискащо действие, което продуктът има върху собственото хормонално пройзводство.

Поради дългия естер и бавен ефект, След-цикловата Терапия трябва да започне 2-3 седмици след последната инжекция.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва Test Depot 300 ?

Стандартно, Test Depot 300 се използва в дози от 300-600 мг./седмично, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други силно андрогенни и ароматизиращи стероиди. Поради бавният ефект на продукта, минималната продължителност на един цикъл с Test Depot 300 трябва да бъде поне 10 седмици, а оптимално 12.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Test Depot 300 – 10 мл. х 300 мг.“