Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промоция!

Tamofar (Tamoxifen Citrate) – 30 табл. х 20 мг.

30.00лв. 19.90лв.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат представлява много популярен и ефективен Селективен Модулатор на Естрогеновите Рецептори, който също така може да бъде наречен анти-естроген.

Изчисти
Код: Няма Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Tamofar / Тамоксифен Цитрат представлява много популярен и ефективен Селективен Модулатор на Естрогеновите Рецептори, който също така може да бъде наречен анти-естроген.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат или още известен, като Нолвадекс или само Нолва за пръв път е разработен през 1961 година, с цел третиране и превенция на рак на гърдата. Tamofar / Тамоксифен Цитрат действа, като се свързва с естрогеновите рецептори в организма, като по този начин блокира естрогена и не му позволява да се свърже с тях. Това е изключително полезно за културистите и спортистите употребяващи Анаболни Стероиди, които искат да намалят риска от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена в следствие на употребата на Анаболи.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат може да бъде използван по време на цикъла, но най-удачната му употреба е след приключване на приема на Анаболни Стероиди, като част от След-Цикловата Терапия.

Освен анти-естроген, Tamofar / Тамоксифен Цитрат притежава способността силно да стимулира собственото пройзводство на Тестостерон в организма, блокирайки негативната обратна връзка между хипоталамуса и хипофизата. Като резултат от това се наблюдава повишено пройзводство на лутеинизиращ и фоликуло-стимулиращ хормон, като и двата са есенциално за пройзводството на Тестостерон. Без тези два хормона, особено лутеинизиращия, организмът ни не би бил способен да пройзвежда Тестостерон.

Основната функция на Tamofar / Тамоксифен Цитрат по време на цикъл с Анаболни Стероиди е превенция от появата на гинекомастия, като употребата му с тази цел е изключително ефективна и обикновено не е нужно добавянето на друг анти-естроген или ароматазен инхибитор. Друго положително свойство на Tamofar / Тамоксифен Цитрат по време на цикъл е способността му да влияе благоприятно на холестерола, обратно на повечето Анаболни Стероиди, които имат неблагоприятен ефект.

Употребата на Tamofar / Тамоксифен Цитрат може да доведе до появата на леки странични ефекти през първите дни на приема, като те могат да включват горещи вълни, стомашно неразположение и главоболие.

Стандартно Tamofar / Тамоксифен Цитрат се дозира в порядъка на 20 мг./дневно по време на цикъл с цел превенция на Гинекомастия, а в След-Цикловата Терапия дозата на Tamofar / Тамоксифен Цитрат започва от 40 мг./дневно за първите две седмици, след което се редуцира на 20 мг./дневно за следващите 2-3 седмици.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 30 таблетки, 3 опаковки – 90 таблетки, 5 опаковки – 150 таблетки, 10 опаковки – 300 таблетки

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за “Tamofar (Tamoxifen Citrate) – 30 табл. х 20 мг.”