Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 9000 промо точкиВземи срещу 4800 промо точкиВземи срещу 3300 промо точкиВземи срещу 1200 промо точки
Купи и спечели 150 промо точки!Купи и спечели 80 промо точки!Купи и спечели 55 промо точки!Купи и спечели 20 промо точки!
До 14.10.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 142 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Tamofar (Tamoxifen Citrate) – 30 табл. х 20 мг.

30.00лв. 19.90лв.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат представлява много популярен и ефективен Селективен Модулатор на Естрогеновите Рецептори, който също така може да бъде наречен анти-естроген.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: , Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Tamofar / Тамоксифен Цитрат представлява много популярен и ефективен Селективен Модулатор на Естрогеновите Рецептори, който също така може да бъде наречен анти-естроген.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат или още известен, като Нолвадекс или само Нолва за пръв път е разработен през 1961 година, с цел третиране и превенция на рак на гърдата. Tamofar / Тамоксифен Цитрат действа, като се свързва с естрогеновите рецептори в организма, като по този начин блокира естрогена и не му позволява да се свърже с тях. Това е изключително полезно за културистите и спортистите употребяващи Анаболни Стероиди, които искат да намалят риска от появата на странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена в следствие на употребата на Анаболи.

Tamofar / Тамоксифен Цитрат може да бъде използван по време на цикъла, но най-удачната му употреба е след приключване на приема на Анаболни Стероиди, като част от След-Цикловата Терапия.

Освен анти-естроген, Tamofar / Тамоксифен Цитрат притежава способността силно да стимулира собственото пройзводство на Тестостерон в организма, блокирайки негативната обратна връзка между хипоталамуса и хипофизата. Като резултат от това се наблюдава повишено пройзводство на лутеинизиращ и фоликуло-стимулиращ хормон, като и двата са есенциално за пройзводството на Тестостерон. Без тези два хормона, особено лутеинизиращия, организмът ни не би бил способен да пройзвежда Тестостерон.

Основната функция на Tamofar / Тамоксифен Цитрат по време на цикъл с Анаболни Стероиди е превенция от появата на гинекомастия, като употребата му с тази цел е изключително ефективна и обикновено не е нужно добавянето на друг анти-естроген или ароматазен инхибитор. Друго положително свойство на Tamofar / Тамоксифен Цитрат по време на цикъл е способността му да влияе благоприятно на холестерола, обратно на повечето Анаболни Стероиди, които имат неблагоприятен ефект.

Употребата на Tamofar / Тамоксифен Цитрат може да доведе до появата на леки странични ефекти през първите дни на приема, като те могат да включват горещи вълни, стомашно неразположение и главоболие.

Стандартно Tamofar / Тамоксифен Цитрат се дозира в порядъка на 20 мг./дневно по време на цикъл с цел превенция на Гинекомастия, а в След-Цикловата Терапия дозата на Tamofar / Тамоксифен Цитрат започва от 40 мг./дневно за първите две седмици, след което се редуцира на 20 мг./дневно за следващите 2-3 седмици.

Допълнителна информация

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 30 таблетки, 3 опаковки – 90 таблетки, 5 опаковки – 150 таблетки, 10 опаковки – 300 таблетки

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tamofar (Tamoxifen Citrate) – 30 табл. х 20 мг.“