Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Държава на произход:
Промо

Sustanon 250 (Сустанон) – 3 амп. x 250 мг.

30.00лв. 19.90лв.

Sustanon 250 е 4-ри компоненетен Тестостерон, любим стероид и ценен от много атлети и фитнес ентусиасти, защото в сравнение с други тестостерон препарати, предлага значителни предимства. Той е най-популярният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Sustanon 250 е 4-ри компоненетен Тестостерон, любим стероид и ценен от много атлети и фитнес ентусиасти, защото в сравнение с други тестостерон препарати, предлага значителни предимства. Той е най-популярният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила.

Действие: Комбинацията от тестостерон естери е със синергичен ефект, който се базира върху добре синхронизираното действие на съставките във времето. Тази особеност има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че Сустанон показва по-добро действие от тестостерон eнантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно съгласувано освобождаване. Сустанон 250 действа незабавно и запазва действието си в тялото няколко седмици ефективно. Заради пропионата Сустанон започва действието си веднага на следващия ден и остава заради деканоата 3-4 седмици активен.Сустанон 250 на Органон има изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и дори наддаване на тегло. Атлети, които използват Сустанон 250, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както ципионата или енантата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустанон 250.

Дозировка и прием: Разумните дози на приложение със Сустанон 250 варират от 250 мг. или една ампула до 1000мг. или 5 ампули седмично. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да наддадат до 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 250 мг Сустанон на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Въпреки че Sustanon 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Стероидни схеми: Сустанон 250 е отличен стероид за основен цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) и Dianabol/Метан (Methandienone). От друга страна, Sustanon 250 също повишава мускулната маса в съчетание с Параболан (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

Странични ефекти: Sustanon 250 е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustanon 250 ще потисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 i.u. или Прегнил 5000 i.u. (HCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат(Serpafar) е препоръчителна в края на стероиден цикъл.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за “Sustanon 250 (Сустанон) – 3 амп. x 250 мг.”