Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Slim Box (мистъри бокс с продукти за отслабване)

100.00лв. 49.90лв.

Slim Box е мистъри бокс, създаден специално за трениращи мъже, той съдържа продукти от категориите “Анаболни стероиди” и “Протектори”, продукти подбрани от нас или предоставени специално за промоцията мистъри бокс от съответните вносители.

ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Мистъри бокс / Mistery Box е нов продукт, нашумяващ в различни сфери последните 2 години, това представлява кутия, с фиксирана стойност, която съдържа неизвестни за Вас продукти изненада на обща стойност, започваща от 0 лв. и потенциално достигаща много по-висока от стойността на мистъри бокса.

Slim Box е мистъри бокс, създаден специално за трениращи мъже, той съдържа продукти от категориите “Изгаряне на мазнини” и “Пептиди” – продукти подбрани от нас или предоставени специално за промоцията мистъри бокс от съответните вносители. Slim Box е на стойност 49,90 лв., а съдържа всеки път различни продукти, подбрани от нас на обща стойност между 0 и 100 лв. Правилно разбрахте, плащате само 49,90 лв., а получавате продукти на стойност почти 2 пъти и то качествени продукти, подбрани от нас, тествани и доказани, които дори да на ви Влязат в употреба в плана Ви за изгаряне на поредните излишно натрупани килограми. За всяка поръчка, мистъри бокса е различен и съдържа различни продукти, което го прави уникален и единствен за Вас! Освен продукти, на произволен принцип някой от клиентите ни, закупили Slim Box ще получат в него и ВИП карта, която е безсрочна и Ви дава постоянни отстъпки, както и безплатна доставка с всяка поръчка.

Slim Box  от Zobim.NET е кутията на Пандора за всеки, който има нуждата ударно да свали килограми, не пропускайте да я поръчате само сега и само при нас!

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Slim Box (мистъри бокс с продукти за отслабване)“