Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4080 промо точки
Купи и спечели 68 промо точки!
До 17.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

Primbol 100 (Methenolone Enanthate) – 5 амп. x 100 мг.

67.90лв.

Primbol 100 / Примоболан представлява инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа активното вещество Метенолон Енантат. Primbol 100 / Примоболан притежава умерена анаболна и ниска  андрогенна активност, което го прави подходящ за употреба и от жени.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

Primbol 100 / Примоболан представлява инжекционен Анаболен Стероид, който съдържа активното вещество Метенолон Енантат. Primbol 100 / Примоболан притежава умерена анаболна и ниска  андрогенна активност, което го прави подходящ за употреба и от жени.

Primbol 100 / Примоболан не е типичния Анаболен Стероид, който ще видите в циклите за маса, както и рядко се използва самостоятелно в цикъл, като употребата му основно се концентрира в цикли за релеф и в цикли за жени.

Primbol 100 / Примоболан не ароматизира, като по този начин не носи със себе си риск от появата на странични ефекти, свързани с високи нива на естрогена. Ниската му андрогенна активност също така позволява на Primbol 100 / Примоболан да се използва спокойно от жени и от мъже, които са чувствителни към високо андрогенните Анаболни Стероиди.

Primbol 100 / Примоболан е желателно да бъде комбиниран с други Анаболни Стероиди, тъй като сам по себе си препаратът има сравнително слабо изразен ефект.

Друга популярна употреба на Primbol 100 / Примоболан е като Анаболен Стероид, който се използва от професионалните културисти в периодите между по-сериозните цикли с цел поддържане на постигнатото. Това е възможно поради слабия подтискащ ефект, който има Primbol 100 / Примоболан върху собственото пройзводство на Тестостерон.

Primbol 100 / Примоболан  има бавно действие, като употребата му е порепоръчително да бъде за период не по-кратък от 12 седмици.

Стандартно Primbol 100 / Примоболан се дозира в дози от 400-600 мг./седмично, като дозата зависи от целите, стажа и това дали сте мъж или жена.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Primbol 100 (Methenolone Enanthate) – 5 амп. x 100 мг.“