Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

До 26.01.2020 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

PODIUM GOLD 120 таблетки

99.00лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 5940 промо точки
Купи и спечели 99 промо точки!
Революционна субстанция, спомагаща за развитието на експлозивната сила и скорост във всеки спорт.
Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

PODIUM GOLD е единственият продукт в света, съдържащ 2-метилгуадинова етанова 3-аминопропанова киселина. Научно доказано е, че този нов, изключително ЕКСПЛОЗИВНО-СИЛОВ ПРЕПАРАТ, подобрява силата и скоростта на всеки един спортист.

PODIUM GOLD е създаден от двама известни спортни физиолози, с основна цел осигуряване на ефективност при изпълнение на упражнения, разчитащи на бързи и експлозивни движения. Мускулните влакна, изпълняващи този вид дейност са от тип IIa и IIb, където времето за съкращение е от умерено до много бързо. Тези видове влакна консумират голямо количество енергия и в същото време генерират поток под формата на водородни йони (Н+). Този поток е горенето, което се чувства в мускулите след изключително напрегната тренировка.

PODIUM GOLD (2-метилгуадинова етанова 3-аминопропанова киселина) доставя необходимото гориво за генериране на експлозивните движения и в същото време буферира потока от водородни йони създаден при мускулните съкращения. Това кара спортиста да бъде в състояние да поддържа постоянно по-високо ниво на производителност и физически капацитет за по-дълъг период от време.

PODIUM GOLD е ново съединение получено чрез изключително сложна химическа реакция, която свързва йонно микронизиран креатин и бета аланин. За разлика от композитни материали с подобен състав (прости смеси), този процес на химическо свързване позволява на основните суровини да работят синергично, което води до десетки пъти по-мощен продукт. В Podium Gold не се съдържа нито една от оригиналните суровини. Те са превърнати в едно мощно съединение, а именно 2-метилгуадинова етанова 3-аминопропанова киселина.

PODIUM GOLD е субстанция спомагаща за развитие и подобряване на експлозивната сила и скорост, качества необходими за успех в почти всеки един спорт. Все по-често се превръща в предпочитан препарат от много атлети в спортове като вдигане на тежести, лека атлетика, американски футбол и др.

PODIUM GOLD е на път да постави нов стандарт в спортното суплементиране! Всички продукти на CSA NUTRITION са проектирани и тествани от учени, спортни физиолози и спортисти за максимализиране на ефективността.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „PODIUM GOLD 120 таблетки“