Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Вземи срещу 4140 промо точки
Купи и спечели 69 промо точки!
До 18.06.2019 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни
Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

MICELLAR CASEIN 1000 гр.

69.00лв.

Неденатуриран, чист мицеларен казеин, с почти 50% EAA, 20% BCAA, 20% глутамин и над 3,5% аргинин.

Категория: Производител:
ПОРЪЧАЙ ТОЗИ ПРОДУКТ ВЕДНАГА,
САМО С 1 КЛИК
Не е нужна регистрация. Въведете само Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите относно доставката.
*тази опция важи само за територията на България, за всички останали държави трябва да направите стандартна поръчка или да се свържете с нас чрез формата ни за запитвания

Описание на продукта:

MICELLAR CASEIN – НЕДЕНАТУРИРАН ЧИСТ МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН, СЪДЪРЖАЩ ПОЧТИ 50% EAA, 20% BCAA, 20% ГЛУТАМИН И НАД 3,5% АРГИНИН

MICELLAR CASEIN е неденатуриран, особено внимателно филтриран протеин от млечен белтък, чиято биологична стойност (БС) и аминокиселинен коригиран коефициент на смилаемост на протеина (PDSAAS) са много над нивата на други комерсиално предлагани казеинови продукти. Специалната композиция от 10% алфа-лактоглобулин, 10% бета-лактоглобулин, 40% алфа S-казеин, 30% бета-казеин и 10% капа-казеин, доставя първите аминиокиселини и пептиди в кръвната плазма около 30 мин. след прима на MICELLAR CASEIN, до пълното разграждане на продукта след повече от 8 часа.

MICELLAR CASEIN е естествена съставка на млякото, внимателно филтрирана от пълномаслено мляко, чрез метод на екстракция отделящ мазнините и въглехидратите (лактозата) настрана. По този начин се получава неденатуриран 80-83% чист мицеларен казеин (много повече от други форми като калциев казеин, киселинен и т.н.), запазващ в себе си биологичните пептиди на млякото.

MICELLAR CASEIN съдържа почти 50% есенциални аминокиселини (EAA), 20% разклонени аминокиселини (BCAA), 20% глутамин и над 3,5% аргинин. Високите нива на есенциалните (ЕАА) и разклонени аминокиселини (ВСАА), L-аргинин и L-глутамин в състава на MICELLAR CASEIN са изключително важни за синтеза на мускулен протеин и са основа на антикатаболните функции на продукта. Глутаминът в комбинация с биоактивните млечни пептиди (казоморфин и глико макро пептид) укрепват имунната система, спомагат за по-доброто усвояване на продукта, осъществяват антимикробни, обезболяващи и регенеративни функции.

MICELLAR CASEIN се разгражда бавно и постепенно за период от около 8 часа. Първите аминокиселини навлизат в кръвната плазма до 30-тата минута след консумация. Биохимичният процес на времево освобождаване на аминокиселини в MICELLAR CASEIN се постига чрез т.н. „коагулация“ на казеина в стомаха. Коагулацията на казеина също допринася и за дълготрайно чувство за ситост, и затова продуктът е идеален не само за продължително снабдяване на мускулатурата с аминокиселини, но и като отличен диетичен протеин.

Добавените храносмилателни ензими (бромелаин, папаин и лактаза), както и 10 витамина подобряват асимилацията на протеините и аминокиселините в продукта.

Вкусове:

  • Банан
  • Бисквити с крем
  • Ванилия
  • Кокос
  • Микс ядки
  • Шоколад
  • Ягода

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „MICELLAR CASEIN 1000 гр.“